Maradona, făcut praf: „Este preș de șters pe picioare! Messi e mai bun decât el”

Diego Maradona este printre cei mai iubiți jucători din istoria fotbalului

Diego Maradona și Leo Messi își dispută titlul de cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Rivalitatea dintre cei doi este tranșată clar în favoarea starului de la FC Barcelona de către un fost mare portar. Jose Luis Chilavert consideră că Messi este cel mai bun din istorie, ba chiar îi vede pe Ronaldo și pe Romario ca fiind cei mai apropiați de nivelul decarului catalanilor. Chilavert nu se oprește aici, ci îl jignește pe Maradona pentru apropierea de Gianni Infantino, președintele FIFA. Asta deși „El Pibe D’oro” a fost mai degrabă critic la adresa FIFA în ultimul timp, după ce o perioadă l-a susținut pe Infantino.

Chilavert l-a mai criticat și în trecut pe Diego Maradona: „A făcut foarte mult rău fotbalului”

„Messi este cel mai bun din istorie! Alți doi fotbaliști care mi-au plăcut sunt Ronaldo și Romario. Maradona nu are nici 1% din trofeele lui Messi, iar din acest motiv Lionel este mai bun.Maradona este preșul de șters pe picioare al lui Gianni Infantino”,a declarat Jose Luis Chilavert pentru Radio Cooperativa.

Jose Luis Chilavert, 54 de ani, a fost un important rival al lui Diego Maradona și în timpul carierei celor doi. Nu s-au simpatizat nici în acea perioadă. Chilavert s-a remarcat pentru paradele sale, dar și ca un excelent executant de penalty-uri și lovituri libere. A marcat multe goluri în cariera sa și și-a câștigat renumele de „portar golgheter”. Are 74 de selecții pentru Paraguay, pentru care a și marcat opt goluri.

În 1994, Chilavert a câștigat Cupa Libertadores cu Velez. A mai jucat pentru Luqueno, Guarani, San Lorenzo, Zaragoza, Strasbourg și Penarol. Nu este prima dată când îl critică pe Maradona. În 2013, după ce argentinianul l-a criticat pe Victor Valdes, Chilavert a reacționat dur: „Maradona nu se pricepe deloc la fotbal. Ba chiar a făcut foarte mult rău fotbalului de-a lungul anilor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI