Câinele lui Costin Mărculescu nu a rezistat în noul cămin. Ce a făcut animalul cu noii stăpâni

Câinele lui Costin Mărculescu nu a rezistat în noul cămin. Ce a făcut animalul cu noii stăpâni
Ce a făcut câinele lui Ccostin Mărculescu după ce a fost adoptat?

Câinele lui Costin Mărculescu suferă după dispariția stăpânului său. Cum a reacționat acesta când a fost luat de o prietenă de-a regretatului actor de la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor?

Ce s-a întâmplat cu câinele lui Costin Mărculescu după ce a fost adoptat?

Maxy simte foarte mult dispariția stăpânului său, mai ales că a fost crescut exclusiv de el. Acesta a fost singurul care a fost alături de regretratul actor până la ultima suflare. Animăluțul a stat 3 zile închis în casă după ce Mărculescu a murit din cauza unui infarct. Vecinii au susținut că lătratul lui Maxy se auzea până la parter, deși imobilul artistului se afla la ultimele etaje ale blocului. După ce autoritățile au pătruns în casa acestuia și i-au găsit trupul neînsuflețit, câinele a ajuns în grija Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.

Rămas singur, o prietenă veche a artistului l-a luat acasă la ea, conform cancan.ro. Din păcate, decesul celui care l-a iubit cel mai mult l-a afectat extrem de tare, motiv pentru care nu s-a acomodat deloc la noua casă. Maxy a început să fie agresiv cu noua stăpână, ulterior aceasta înapoindu-l la Protecția Animalelor.  „Deoarece Maxy are uneori probleme de comportament cu persoanele pe care nu le cunoaște și ținând cont de trauma suferită de curând, câinele a fost dus la un centru de dresaj, pentru a deveni mai sociabil”, au declarat reprezentanții ASPA, citați de Spynews.

Câinele lui Mărculesuc a fost adoptat de o prietenă a actorului, dar acesta a devenit agresiv cu noua stăpână și nu s-a adaptat noului cămin
Câinele lui Mărculesuc a fost adoptat de o prietenă a actorului, dar acesta a devenit agresiv cu noua stăpână și nu s-a adaptat noului cămin

„Acel lagăr eutanasiază câinii fără stăpân”

”După moartea lui Costin Marculescu, Maxy, cainele salvat dintr-un șanț, a fost ridicat de ASPA. Sunt curioasă din câți prieteni a avut, îl va adopta cineva sau îl va lăsa în mâna morții? Acel lagăr eutanasiază câinii fără stăpân, dacă nu sunt adoptați în termen de 14 zile”, a dezvăluit o activistă pentru drepturile animalelor, pentru wowbiz.ro, la scurt timp după ce s-a aflat vestea morții actorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI