Mara Bănică și-a etalat burtica de gravidă. Cum arată și când va naște vedeta

Mara Bănică și-a etalat burtica de gravidă. Cum arată și când va naște vedeta
Prima imagine cu Mara Bănică însărcinată. Cum arată jurnalista?

Mara Bănică le-a făcut o surpriză fanilor și a împărtășit o fotografie emoționantă cu ea însărcinată. Cunoscuta jurnalistă le-a dezvăluit recent faptul că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Cum arată acum aceasta?

Prima imagine cu Mara Bănică însărcinată

Mara Bănică are noutăți impresionante în ceea ce privește viața personală. După ani întregi în care și-a căutat liniștea alături de cineva, iată că soarele a răsărit și pe strada ei. După multe dezamăgiri, jurnalista se bucură acum de un soț care o iubește și de faptul că în curând cei doi vor deveni părinți.

Fosta prezentatoare de televiziune de la Antena 1 este însărcinată cu al doilea copil, iar chiar la începutul verii a făcut pasul cel mare și s-a cununat religios cu iubitul ei. Dacă alți foști parteneri nu au ezitat să se afișeze alături de ea, actualul soț nu are de gând să-și dezvăluie identitatea.

Mara Bănică le-a oferit o imagine superbă celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat prima poză cu ea gravidă. În fotografie mai apare și medicul care îi asistă evoluția sarcinii și care va fi în sală în ziua în care bebelușul va veni pe lume. Amintim că vedeta mai are un copil dintr-o relație anterioară, pe David care are 10 ani.

„Am decis să împart prima mea fotografie de graviduță cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilașul pe lume și care m-a susținut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă”, a scris Mara, pe instagram.

  • Vezi Galeria FOTO

„Eu și soțul meu vom deveni părinți”

Mara Bănică le-a împărtășit de curând vestea cea mare fanilor. Internauții au rămas foarte surprinși de veștile bune care nu contenesc să apară în viața jurnalistei. Aceasta se pare că o duce fantastic pe toate planurile, deși mulți abia o reașteptau pe micile ecrane.

”Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de “dispariția” mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veți vedea. În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1.

După 12 ani de colaborare chiar simți nevoia de o schimbare! Vestea cea mare însă, este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamna despre asta, pe îndelete!? Va mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!”
Mara Bănică (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI