24 dec. 2022 | 11:25

„Mantia de fantomă” este la mare preț. Lionel Messi a primit o ofertă fabuloasă pentru „bisht-ul” pe care l-a purtat la festivitatea de premiere a Cupei Mondiale

Știri generale
„Mantia de fantomă” este la mare preț. Lionel Messi a primit o ofertă fabuloasă pentru „bisht-ul” pe care l-a purtat la festivitatea de premiere a Cupei Mondiale

Lionel Messi poate câștiga o avere dacă este de acord să vândă „bisht-ul” pe care l-a purtat în momentul în care a primit trofeul de la Campionatul Mondial de Fotbal. „Mantia de fantomă”, așa cum a numit-o Viorel Moldovan, are mare căutare. Un parlamentar din Oman a spus că este gata să o cumpere cu o sumă foarte mare.

Lionel Messi a primit o ofertă foarte mare pentru mantia pe care a purtat-o la festivitatea de la Campionatul Mondial de Fotbal

Lionel Messi este foarte aproape să semneze un nou contract cu PSG, la doar câteva zile după ce a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal. Acum câștigă 40 de milioane de euro pe sezon, dar după succesul din Qatar, noua înțelegere îi poate aduce o mărire substanțială de salariu. Starul sud-american poate să facă bani mulți și cu „bisht-ul” pe care l-a primit, la festivitatea de premiere, de la Tamim bin Hamad Al Thani, emirul din Qatar. Un parlamentar din Oman i-a transmis o ofertă oficială pentru mantia respectivă.

„Te felicit din Oman pentru câștigarea Campionatului Mondial. Îți ofer un milion de dolari pentru «bisht», care e simbolul arab înțelepciunii și curajului”, a transmis Ahmed Al Barwani, conform The Sun.

Parlamentarul din Oman susține că mantia este foarte importantă în zona arabă și are o simbolistică specială.

„Am fost la stadion și am văzut când Emirul Qatarului i-a dat «bisht-ul» lui Messi. Acel moment a fost un mesaj, prin care ne-am arătat cultura.

Acea ținută simbolizează înțelepciunea, curajul, integritatea, generozitatea. Spune cine ești. Îl voi expune pentru a comemora acel moment de mândrie și pentru a ne aminti că putem face orice”, a mai spus Ahmed Al Barwani.

Viorel Moldovan, nemulțumit de „mantia de fantomă”

Mantia pe care Lionel Messi a purtat-o la festivitatea de premiere nu a fost pe placul multor fani. Viorel Moldovan a fost unul dintre cei care au contestat vehement faptul că Lionel Messi nu a ripostat.

„Bine că nu am câștigat Cupa Mondială și nu trebuie să mă îmbrac în fantomă. În locul lui Messi, eu mi-o dădeam jos. Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în fantomă. Dezamăgitor! Dacă era Diego Maradona în locul lui? El o scoatea sigur! Rămânea în tricoul țării lui, cu un steag al Argentinei”, a declarat Viorel Moldovan la TVR.

Mantia pe care emirul i-a dat-o lui Lionel Messi a costat 2.000 de dolari și a fost fabricată la un atelier din Qatar. La festivitatea de premiere, pe scenă ,cu starul argentinian, s-a aflat și Adriana Paul, o tânără din România care a ținut trofeul care s-a acordat pentru cel mai bun jucător de la turneul final.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro