15 mai 2024 | 17:41

Manelistul Florin Salam, la Eurovision 2025? Cezar Ouatu îl propune concurent: ”Ar da lovitura cu o piesă cu influențe balcanice!” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Manelistul Florin Salam, la Eurovision 2025? Cezar Ouatu îl propune concurent: ”Ar da lovitura cu o piesă cu influențe balcanice!” EXCLUSIV

Cezar Ouatu, vestitul artist pop-opera, fost concurent la Eurovision, în 2013, ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre actualul câștigător, Nemo, dar și despre șansele României, pe viitor. Surprinzător, el pariază nu pe un interpret de muzică dance sau rock, ci pe vocea un solist de manele, nimeni altul decât Florin Salam. Iată de ce îl consideră potrivit pentru competiție pe ”Regele manelelor”.

Despre solistul Nemo, câștigătorul Eurovision 2024: ”Așa arată un show total!”

Artistul Cezar Ouatu susține că, în ciuda tuturor comentariilor, la adresa câștigătorului Nemo, reprezentantul Elveției, la Eurovision 2024, îi apreciază vocea, dar și show-ul prezentat sâmbătă seară în marea finală din Suedia:

”Referitor la câștigător, la Nemo, reprezentantul Elveției, departe de a analiza sau de a comenta eu că e femeie sau bărbat sau orientarea lui sexuală, că nu asta trebuie să ne intereseze, eu am prevăzut că va ieși câștigător.

A avut o foarte bună interpretare, o piesă grea, care i-a pus în valoare calitățile vocale, a avut scenografie. Așa arată un show total, în 2024! Știu ce emoții sunt acolo, pe aceeași scenă am participat și eu, în urmă cu 11 ani, la finala Eurovision din Suedia.

Deși m-am clasat pe locul 13, sunt tare încântat și recunoscător fanilor Eurovision că m-au inclus în Top 10 cele mai spectaculoase show-uri din istoria acestui concurs muzical de creație”.

Citiți și: Dan Negru, despre finala de infarct Eurovision 2024. Ce l-a dezamăgit: „Un concurs al extravaganțelor”. Mesaj neașteptat pentru TVR EXCLUSIV

De ce crede că Florin Salam și Bogdan de la Ploiești ar avea succes la Eurovision?

Cezar Ouatu, care deja a bifat o experiență la Eurovision, în urmă cu 11 ani, ne-a mai menționat și pe care mari voci din România ar paria, la ediția din 2025. Iată ce nume grele din showbiz consideră că ar atrage atenția la această competiție, unde, anul trecut, România n-a primit nici măcar un punct, în semifinală:

”România n-a mai fost prezentă, la ediția de anul acesta, în 2024, pentru că TVR nu a plătit taxa. Cu banii, cu taxa de participare, de peste 150.000 de euro, nu mă bag să comentez, că nu este treaba mea, dar cred că, dacă se voia, găseau banii aceștia, ca să fim și noi acolo, la acel concurs foarte important pentru Europa.

Luând așa pulsul și ascultând piesele de succes sau câștigătoare, din urmă, noi, românii, am putea miza pe o piesă cu influențe balcanice. Am putea trimite, și vă spun asta la modul cel mai serios, pe Florin Salam sau pe Bogdan de la Ploiești, ar putea face și un duet. Cu o piesă potrivită, ar da lovitura! Ei n-ar avea ce să piardă, nu ar pune nimeni presiune pe ei, s-ar simți ca la o mare petrecere.

Ar avea mare succes, au mai fost prezentate piese cu influențe balcanice la Eurovision și artiștii au ridicat sala în picioare!”, ne-a mai menționat Cezar Ouatu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: „Nu sunt nici bărbat, nici femeie”! Trăistariu, reacție nouă despre Nemo, câștigătorul Eurovision 2024: „Sunt deranjat! Chestii controversate

Ce spune despre o nouă participare la Eurovison: ”Ai o oarecare teamă”

Interpretul Cezar Ouatu, cu studii muzicale în Italia, nu spune nu unei noi provocări, la marea finală Eurovision. Însă, are două mari condiții:

”Vă spun sincer, că ai și o oarecare teamă să mai participi. Dacă îi întrebați pe absolut toți artiștii români, care au fost acolo, la Eurovision, vă vor spune că au trăit o experiență amară, pentru că mai toți, inclusiv eu, am fost primiți în șuturi, la întoarcerea în țară. Păi, alți cântăreți, din alte țări, nu pățesc așa, sunt respectați și întâmpinați frumos acasă, chiar dacă nu primesc nici măcar un vot.

Eu nu știu dacă aș mai participa. Nu zic însă nu. Poate că, dacă aș avea o piesă bună și un show în care să cred, m-aș duce din nou. Sunt obișnuit cu scena, cu emoțiile, cu acea atmosferă”, ni s-a mai confesat Cezar Ouatu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Laurențiu Cazan, total dezamăgit de Eurovision 2024: ”Catastrofă, cum poți să apari așa?”. Pe ce solistă de la ”Românii au talent” pariază EXCLUSIVL

Performanțele artiștilor români la Eurovision, în anii trecuți

În 2023, România a înregistrat cel mai slab rezultat din istoria participării la Eurovision. Solistul Theodor Andrei nu a obținut niciun punct, ratând din start finala. Dar, dacă e să dăm timpul înapoi, avem și performanțe.

Este vorba despre solista Luminița Anghel și trupa Sistem, care au obținut un onorant loc 3, în 2005, cu piesa „Let me Try”. Tot cu ”bronz” s-au întors acasă, în 2010, și Paula Seling și Ovi (Ovidiu Cernăuțeanu), cu piesa „Playing with Fire”. Iar în 2006, Mihai Trăistariu se clasa pe locul 4, cu ”Tornero”, piesă care i-a adus peste un milion de euro din difuzările internaționale.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro