Manelistul Costel Biju, plângere penală după ce a blestemat un polițist care l-a amendat

Manelistul Costel Biju, plângere penală după ce a blestemat un polițist care l-a amendat

În urmă cu câteva zile, manelistul Costel Biju a fost surprins de către un polițist din cadrul Secției Blejoi, fără mască de protecție într-o benzinărie din apropierea Ploieștiului.

Plângere penală după ce a blestemat un polițist care l-a amendat

Incidentul s-a petrecut după ora 1.00 noaptea, într-o benzinărie din localitatea Păulești, prima de la ieșirea de pe centura orașului în direcția Brașov, și a fost filmat chiar de polițistul care l-a amendat pe lăutar pentru că nu purta masca de protecție corespunzător, ”respectiv fără a acoperi nasul și gura”.

După ce a fost amendat, manelistul, în momentul în care i-a fost înmânat procesul verbal de constatare a contravenției l-a blestemat pe agent. Momentul a fost surprins de bodycamu-ul înregistrat pe polițist și pe care manelistul nu l-a observat.

Amenințările și jignirile aduse agentului i-au adus manelistului în afară de amendă și o plângere penala

O plângere penală pentru ultraj a fost depusă împotriva lui Costel Biju, anunță reprezentanții Sindicatului Europol.

„Pentru abaterile constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, și cu 800 de lei, conform articolului 2 din Legea 61/1991, pentru expresii jignitoare adresate colegului nostru”, se arată în procesul verbal.

Manelist filmat în benzinărie
Manelistul Costel Biju, plângere penală după ce a blestemat un polițist care l-a amendat

Discuția halucinantă între manelist și polițistul care l-a amendat

Manelistul, amenințându-l pe polițist: ”Pregătește-te!”. Evident răspunsul polițistului a fost: ”Da!” Și atunci a ieșit blestemul din gura celebrului manelist: ”Te blestem, să moară familia mea! Deci să moară familia mea dacă nu te blestem!” Uluit, agentul îi spune să înceteze. ”Pregătește-te, în 15 zile…”, continuă Biju.

Polițistul întreabă: ”De ce să mă pregătesc?” ”Nu știu, mă duc la biserică să fac…”, zice Biju. ”Adică mă amenințați?”, continuă dialogul agentul. ”Nu ameninț, ferească Dumnezeu!”, se apără imediat manelistul. Și pentru a-l speria pe polițist, manelistul întreabă un prieten: ”Bă, ce s-a întâmplat cu gaborul ăla care ți-a luat permisul?”

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI