”Mâncătorul de femei” rupe tăcerea. Unde ar fi, de fapt, actuala lui iubită care nu e de găsit

”Mâncătorul de femei” rupe tăcerea. Unde ar fi, de fapt, actuala lui iubită care nu e de găsit
”Mâncătorul de femei” din Rădăuți, despre locul unde ar fi actuala iubită dată dispărută

Vasile Lavric (62 de ani), bărbat suspect pentru comiterea a patru crime, supranumit ”Mâncătorul de femei” din Rădăuți, se apară. Acesta susține că este nevinovat. „A plecat să ia pâine și n-a mai venit!”

Încă o victimă în cazul ”Mâncătorului de femei”. Suspectul se apară. Unde ar fi actuala iubită

Un individ periculos, supranumit ”Mâncătorul de femei”, a fost ridicat din nou de procurori, în data de 4 decembrie, după ce ar fi ucis trei surori. Bărbatul din Rădăuți este acuzat acum că ar fi făcut recent și o a patra victimă, după ce anchetatorii ar fi găsit în curtea casei sale mai multe rămășițe îngropate. El a fost dus în arestul Capitalei.

„Au dispărut trei femei care au stat în concubinaj cu el”, a spus o vecină.

Anchetatorii au intrat pe fir în urmă cu câteva săptămâni, după ce actuala iubită a individului, cu care are și doi copii, a dispărut fără urmă. Același lucru s-a întâmplat cu alte trei femei din viața bărbatului, despre care nu se mai știe nimic de mulți ani. Erau surori, iar inculpatul a fost căsătorit cu una dintre ele și a avut relații extraconjugale cu celelalte două.

„Cred ca trebuia sa se intample de mult chestia asta. Era o poveste cunoscuta de multi din oras, si e un caz ciudat sa omori atatea persoane. Stiu ca a avut mai multe concubine, erau si surori”, spun oamenii.

  • Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile fiind suspect de comiterea a patru crime.
  • Procurorul din dosarul Elodiei Ghinescu a preluat acest dosar.

Noi detalii

Potrivit Antena 3, Lavric nu a recunoscut nimic în fața judecătorilor, negând că le-ar fi omorât pe cele patru femei. În schimb, a susținut că actuala concubină s-a dus să cumpere pâine și nu a mai venit. În 2013, acesta scria pe Facebook că dă 300 de euro pentru cine oferă informații despre soția dispărută. El credea că femeia este la prostituție în Italia.

Dosarul a mai fost redeschis

În urmă cu șase ani, în Săptămâna Mare a Paștelui, anchetatorii redeschideau dosarul celor trei surori din Rădăuți care au dispărut pur și simplu după ce ar fi trecut prin așternutul mecanicului auto Vasile Lavric. Înainte de Paște, oamenii legii au săpat curtea rădăuțeanului și au ridicat câteva fragmente osoase. Testele de laborator au arătat că osemintele nu erau umane. El a fost atunci arestat preventiv.

Cu toate că era și la acea vreme principalul suspect în cazul dispariției celor trei surori, bărbatul nu a stat după gratii pentru comiterea infracțiunii de omor, ci pentru că și-ar fi bătut o fostă nevastă. În total, Lavric a avut trei soții. Două au murit, iar a treia a dispărut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI