‘Mâncătorul de femei’ din Rădăuți, reținut de poliție. E sinistru ce s-a putut întâmpla acum

‘Mâncătorul de femei’ din Rădăuți, reținut de poliție. E sinistru ce s-a putut întâmpla acum
'Mâncătorul de femei' din Rădăuți, reținut din nou de poliție. Probe noi

În 2014, după aproape 20 de ani de la prima femeie dispărută, Vasile Lavric, cunoscut drept ”Mâncătorul de femei” din Rădăuți, a fost reținut de polițiști. A umblat liber din nou, în lipsă de probe, iar astăzi ar fi făcut încă o victimă. Bărbatul a fost săltat de autorități.

Probe noi în cazul ”Mâncătorului de femei” din Rădăuți. Suspect de mai multe crime, reținut

În 2014, la nouă ani după ce o serie de presupuse crime, violuri și incesturi au șocat micul oraș din Moldova, anchetatorii au găsit mai multe rămășițe ale posibilelor victime: trei surori care pare că fuseseră ucise de același om. Tot atunci, despre inculpat se scria că povestea demnă de un roman polițist care s-a construit în jurul vieții sale se apropie de final. Anchetatorii descoperiseră în Rădăuți, în curtea părinților suspectului, oseminte care păreau a fi umane.

Bărbatul este cunoscut și sub numele de ”Mâncătorul de femei”, o poreclă pe care și-a dobândit-o după ce partenerele sale au dispărut pe rând, în mod misterios. Astăzi, acesta a fost reținut din nou și va fi adus în Capitală pentru audieri, după ce actuala concubină, cu care are doi copii, este și ea dată dispărută. Lavric a fost reținut, iar autoritățile au efectuat cercetări și reconstituiri la domiciliul suspectului. Procurorii au o nouă pistă.

Povestea lui Vasile Lavric

Rădăuțeanul s-a căsătorit la 18 ani cu prima sa soție. La scurt timp a fost condamnat pentru viol. A stat trei ani după gratii. După ce și-a ispășit pedeapsa, soția l-a părăsit. Câțiva ani mai târziu, fosta nevastă a lui Lavric a murit într-un accident rutier. A doua soție a acestuia a făcut infarct la numai 21 de ani. În 1993, mecanicul auto s-a căsătorit cu Nicoleta Iordache. După doi ani de căsnicie, cumnata lui Lavric, în vârstă de 16 ani, era de negăsit. Soacra presupusului criminal susținea la acea vreme că ginerele său este responsabil pentru evaporarea adolescentei.

„Ultima oară am văzut-o când se urca în microbuzul lui Vasile. (…)Am fost atunci la Poliție, dar polițiștii au zis că-s nebună”, spunea aceasta, conform ieșeanul.ro.

Ulterior, bărbatul a mai pus ochii pe o altă soră de-a soției sale. De această dată, era vorba de Ramona, o fată de numai 13 ani.

„Ea s-a dat la mine. Făcusem o petrecere și am băut toți vodcă, bere, și soția mea s-a dus să mai cumpere niște băutură. Atunci, Ramona a venit în cameră și mi-a dat jos pantalonii și m-a împins pe pat. Eu nu mai țin minte nimic, că eram beat”, declarat Vasile Lavric, potrivit sursei citate anterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI