A depășit orice limită! Victor Ciutacu s-a băgat într-un butoi pentru reconstituirea arderii fetelor de la Caracal VIDEO

Victor Ciutacu, reconstituirea arderii fetelor din Caracal. Acesta s-a băgat într-un butoi pentr a demonstra miunciuna lui Dincă

Scopul găsirii explicațiilor a celor petrecute în cazul Caracal să scuze demența cu care este demonstrată minciuna? Victor Ciutacu a demonstrat șocant și haotic imposibilitatea lui Gheorghe Dincă de a arde două trupuri în butoiul din curtea sa. Acesta s-a băgat într-un recipient asemănător demonstrând forțat și dureros pentru familiile îndurerate că nu a fost posibil ca Dincă să fi acționat astfel. Iată imaginile video!

Ciutacu s-a băgat într-un butoi asemănător celui din Caracal

Victor Ciutacu a acționat extrem pentru a demonstra faptul că fizic a fost imposibil ca Gheorghe Dincă să fi ars trupurile celor două fete din Caracal. Scena a fost live, în cursul serii de joi, la România TV. Dacă scopul scuză mijloacele…atunci Ciutacu are o bilă albă de la familiile care și-au pierdut fetele fără urmă.

Victor Ciutacu s-a băgat într-un butoi asemănător celui din curtea lui Dincă
Victor Ciutacu s-a băgat într-un butoi asemănător celui din curtea lui Dincă

Din păcate, unii telespectatori, dar și mare parte dintre internauții care au luat la cunoștință reconstituirea, nu au fost de acord cu punerea în scenă a demonstrației că totul a fost o minciună. Majoritatea au afirmat faptul că scenele privite în direct la România TV au fost cam brutale, iar că lucrurile au luat o întorsătură nefericită. La minutul 13:24 se poate vedea scena exagerată, așa cum a fost numită de majoritatea internauților.

Reconstituirea arderii

Ciutacu a confecționat un tub din material de plastic ce avea exact aceleași dimensiuni ale butoiului din curtea lui Dincă. Jurnalistul s-a băgat în acesta și a încercat să arate într-un mod cât mai simplu imposibilitatea criminalului de a arde un trup într-un astfel de recipient, mai ales că Dincă a afirmat că peste cadavrea a pus: bitum, plastic și alte materiale inflamabile. Intențiile jurnalistului nu au fost rele, dar poate că demonstrația ar mai fi trebuit șlefuită, au afirmat majoritatea celor care au luat parte la reconstituire din spatele micilor ecrane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI