Mama tinerei din Brăila care a murit la o lună după ce a născut, la un pas să leșine. Ce se întâmplă acum cu femeia

Mama tinerei din Brăila care a murit la o lună după ce a născut, sfâșiată de durere la priveghi

Mama tinerei din Brăila care a murit la o lună după ce a născut a fost la un pas să leșine la priveghiul fetei. Femeia este în continuare în stare de șoc și nu poate să accepte că nu o va mai vedea niciodată pe Ana Maria. Tânăra a murit din cauza unei erori medicale, după ce medicii au uitat în corpul ei o bucată de placentă.

Mama tinerei din Brăila care a murit la o lună după ce a născut, sfâșiată de durere la priveghi

„Când m-au chemat să semnez certificatul de deces îmi tremura mâna! Pâi cum, ea trebuia să îl semneze pe al meu, nu eu pe al ei. Iubita mea, scoală-te, nu pleca, fata mea! Mi-ai rupt sufletul, aoleu. De ce, Doamne? Cu ce am greșit? Unde pleacă fata mea? Pleacă și nu o să o mai văd niciodată. Vreau să mor în momentul ăsta, nu mai pot. Nu o să pot să trăiesc fără ea”, a spus femeia.

Ana Maria a născut în urmă cu o lună, iar la câteva zile a început să se simtă rău. A fost internată în spital și a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Aceștia au declarat că tânăra a murit din cauza meningitei, dar la autopsie s-a descoperit că în corpul fetei a fost uitată o bucată de placentă care s-a infectat, iar Ana Maria a făcut septicemie.

„Fata mea, prințesa mea, ființa cea mai dragă din viața mea, ai plecat prea repede din viața noastră, dar nu te vom uita niciodată, vei trăi vesnic in sufletul și inima mea. Adevărul este că nu știu trăi fără tine, dar cu siguranță ne vom reintalni intr-o zi. Drum lin spre stele, îngerul meu, viața mea! Dacă am greșit cu ceva, te rog să mă ierți! Dumnezeu să te ierte, îngerul meu, sufletul meu. Te iubesc enorm si te voi iubi veșnic”, este mesajul sfâșietor postat de mama fetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI