Mama Simonei Halep arată senzațional pentru nunta fiicei sale. Dar Ioana și Ilie Năstase vor atrage toate privirile VIDEO EXCLUSIV

Mama Simonei Halep arată senzațional pentru nunta fiicei sale. Dar Ioana și Ilie Năstase vor atrage toate privirile VIDEO EXCLUSIV
Mama Simonei Halep, mărturii de la nunta campioanei: ținutele unor invitați

Mama Simonei Halep, plină de emoții în ziua cea mare. Aceasta arată fantastic și este cu siguranță un exemplu de eleganță și simplitate. Cum arată aceasta și cuplul controversat mult așteptat la nuntă format din Ioana și Ilie Năstase?

Mama Simonei Halep, exemplu de eleganță în ziua nunții fiicei sale

Cea care i-a dat viață campioanei noastre este plină de emoții. Tania Halep a mai trecut printr-un astfel de eveniment în urmă cu câțiva ani pe când a fost soacră mare. Lucrurile categoric se simt diferit acum când se mărită singura sa fiică ce de acum va purta și numele soțului – Iuruc.

Fanii jucătoare de tenis sunt uimiți de asemănarea dintre cele două și de frumusețea femeii. Aceasta a pășit grațioasă afară dintr-un omobil, ulterior s-a urcat într-un bolid care a dus-o la locația exclusivistă unde va avea loc evenimentul. Înainte de a plecat a oferit câteva declarații emoționante reporterilor aflați la fața locului. Trările sunt intense de partea celor care au crescut-o pe sportivă.

“Am emoţii aşa cum orice mamă are pentru copilul ei într-o zi ca aceasta. Ce să vă spun?! M-am rugat să fie o zi cu soare, liniştită. Îmi doresc ca ceremonia să fie frumoasă, petrecerea minunată şi toţi invitaţii să fie bine, sănătoşi”, a spus Tania Halep.

Bunica lui Halep a ajuns la nuntă la orele 16:00, iar în viitorul foarte apropiat i se va alătura sportivei și nimeni altul decât Andi Moisescu. La petrecere vor cânta Loredana Groza și Dan Bittman și desigur că nelipsită va fi Trupa Pindu care îi va chema pe machedoni pe ringul de dans.

  • Vezi Galeria FOTO

Ioana și Ilie Năstase vor atrage privirile nuntașilor

Unul din cuplurile controversate din showbiz-ul românesc au decis să vină împreună la nunta celebrei sportive. Aceștia sunt cu siguranță într-o relație mai bună și se pare că au ales să păstreze discreția după cele petrecute în urmă cu mai multe luni.

Ilie Năstase a fost surprins aproape de locația în cauză, iar Ioana s-a pozat fericită în vestimentația aleasă pentru nuntă și s-a postat Facebook. Complimentele din partea internauților nu a încetat să apară.

Pentru această zi deosebită cuplul a decis să se axeze pe culoarea dragostei în privința pieselor vestimentare. Soția fostului tenismen cu siguranță va fi privită intens datorită alegerii făcute. Aceasta poartă o rochie roșie ca focul care îi lasă umerii la vedere, are volum în partea de jos și este potrivit de scurtă pentru a i se vedea picioarele lungi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI