Care va fi prima piesă pe care Simona Halep și Toni Iuruc vor dansa. E super romantică și celebră EXCLUSIV

Care va fi prima piesă pe care Simona Halep și Toni Iuruc vor dansa. E super romantică și celebră EXCLUSIV
Ce tradiții o să respecte Toni Iuruc la nunta cu Simona Halep, de fapt

Dan Bittman va deschide programul artistic la cununia Simonei Halep. Care va fi prima melodie ce le-o va cânta mirilor. Artistul a mărturisit pentru impact.ro cum a ajuns să cânte la cel mai mare eveniment monden al anului, și cât va dura show-ul său.

Dan Bittman va cânta la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc urmează să se căsătorească în această după-amiază, în cadrul unei ceremonii restrânse, care se va încheia cu o petrecere într-un club de pe malul mării, la Mamaia, acolo unde patron este chiar nașul cuplului.

Playtech.ro a aflat în premieră ce artist celebru va deschide balul la petrecerea ce va găzdui în jur de 300 de invitați. Acesta este nimeni altul decât Dan Bittman, foarte iubit în comunitatea machedonilor, după cum însuși ne-a mărturisit.

El nu va cânta însă alături de trupa Holograf, ci o va face împreună cu un alt artist, prieten bun de-al său, Marius Bațu.

„Vom începe cu piesa , așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă”, ne-a spus solistul.

Cât va dura show-ul

Show-ul lui Dan Bittman nu va dura însă nicio oră, dat fiind faptul că programul artistic va fi unul destul de încărcat.

„Vom cânta maximum 45 de minute, sunt multe numere și nu vrem să acaparăm petrecerea”, a adăugat acesta.

Artistul nu a ascuns nici cum a ajuns să cânte la cel mai mare eveniment monden al anului.

„Nu pot spune că ne știm atât de bine, eu și Simona Halep. Invitația a venit de la nași, de la cei care ne iubesc. Mă știu cu soțul ei însă ceva mai bine. Eu am cântat la evenimente de-ale comunității machedonești. Suntem foarte iubiți, eu cântând cu Marius, care e machedon, suntem ca și frații”, a adăugat artistul.

Proba de sunet, înaintea evenimentului

Un artist desăvârșit, extrem de profesionist, solistul trupei Holograf și-a luat toate măsurile ca prestația sa din această seară să fie una fără cusur.

Încă de la orele prânzului, potrivit propriilor mărturisiri, el s-a prezentat la locație, pentru a face proba de sunet. Altfel, ca mai toți invitații care nu au făcut vaccinul, artistul va presta pe baza unui test Covid făcut înaintea evenimentului.

„Trăiesc și sufăr alături de ea!”

Bittman nu a ascuns însă faptul că, deși nu o știe personal pe Simona Halep, este un mare fan de-al acesteia.

„Sunt mare fan Simona, trăiesc și sufăr alături de ea. Atunci când nu câștigă, sunt la fel de supărat ca toată România, dar mă bucur la fel de mult ca țara întreagă, atunci când ea câștigă”.

Președintele țării, printre invitați

Nunta Simonei Halep a fost pregătită în cel mai mic detaliu. Pe de altă parte, fericitul eveniment va avea invitați de seamă, printre care se regăsește și președintele Klaus Iohannis. La rândul său, tatăl miresei, Stere Halep, a declarat în ziua nunții:

„Nu știu câți invitați vor fi la ceremonie. Mirilor le urez multă sănătate, pentru că în rest au de toate. Noi suntem foarte transparenți, normali. Nu s-au interzis telefoanele mobile în locație. Nu avem nimic de ascuns.

Fiecare se îmbracă așa cum poate sau cum se simte bine. O să fie muzică. Doamne ajută, multă sănătate, tuturor. Mirilor le urez multă sănătate, pentru că în rest au de toate”, a declarat Stere Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI