Fosta soție a lui Cosmin Cernat de la Kanal D, Monica Iagăr, însărcinată la 46 de ani. Cine e tatăl

Fosta soție a lui Cosmin Cernat, Monica Iagăr, însărcinată la 46 de ani

Monica Iagăr, fosta soție a lui Cosmin Cernat, gazda emisiunii ”Exalton” de la Kanal D, este însărcinată la 46 de ani. Fosta mare sportivă a reușit să țină ascunsă sarcina, iar acum a anunțat că mai are doar o lună până va naște cel de-al treilea copil.

Monica Iagăr, fosta soție a lui Cosmin Cernat, este însărcinată la 46 de ani

Fosta soție a lui Cosmin Cernat de la Kanal D, Monica Iagăr, și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Neacșu, fost campion la judo, alături de care va și avea un copil ce se va naște în aproximativ o lună. Fiicele fostei mari campioane la săritura în înălțime, Maya, de 10 ani, și Ayana, de 16, sunt fericite de faptul că familia lor se mărește și, desigur, și partenerul Monicăi este cuprins de aceeași fericire. Într-un interviu, Monica Iagăr dezvăluia că vârsta la care a rămas însărcinată din nou nu contează, din contră, este cea mai mică problemă.

Fosta soție a lui Cosmin Cernat de la Kanal D, Monica Iagăr, însărcinată la 46 de ani. Cine e tatăl
Monica Iagăr alături de Cosmin Cernat

După ani în care încercările nu au contenit, marea sportivă și-a văzut visul cu ochii și va deveni mamă. De altfel, concretizarea visului ei a venit după ce a pierdut o sarcină în patru luni. Ulterior, a încercat toți doctorii din București. „Toată lumea spunea că infertilitatea și ginecologia sunt o știință. Am zis: «dați-mi o soluție»”, a dezvăluit marea campioană.

Sportiva a explicat că a fost motivată îndeosebi de faptul că a ”văzut multă lume care bâjbâia și nu știa încotro să te îndrepte” în timp de alerga după o soluție. În final, Monica Iagăr a povestit că din tot ce a trăit nu a rămas cu ideea că asta ar fi o luptă ori un război. „Te războiești cu doctorii, cu știința? Nu. Trebuie să fii optimist, să crezi, pentru că nu ai cum să realizezi”, a dezvăluit sportiva într-un interviu realizat cu ocazia campaniei inițiate de Asociația ”Și eu am dreptul să fiu părinte”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI