Mama Luizei Melencu, mesaj disperat în Vinerea Mare. ”Cu lacrimi în ochi scriu!” Ce s-a întâmplat în cazul Caracal

Mama Luizei Melencu, mesaj disperat în Vinerea Mare. ”Cu lacrimi în ochi scriu!” Ce s-a întâmplat în cazul Caracal
Mama Luizei Melencu, mesaj disperat în Vinerea Mare. ”Cu lacrimi în ochi scriu!” Ce s-a întâmplat în cazul Caracal

Monica Melencu nu și-a mai văzut fiica din 14 aprilie 2019. A plecat spre Caracal și a rămas a nimănui. Astăzi, în Vinerea Mare, femeia a scris un mesaj disperat pe contul de socializare. „Cu lacrimi în ochi scriu aceste rânduri.”

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, mesaj disperat în Vinerea Mare

Duminică, 16 aprilie 2019, Luiza Melencu (18 ani) pleacă spre Caracal. Intenționează să scoată bani de la un bancomat pentru a-și cumpăra o pereche de încălțăminte. Tânăra ține legătura în permanență cu mama ei, aflată atunci în Anglia, prin intermediul telefonului mobil. Vorbește și cu tatăl ei, dar și cu bunica. Merge la ocazie, dorind să se întoarcă în Dobrosloveni, comuna unde locuiește. După ora 11.30, familia Luizei nu mai știe nimic de aceasta. Tânăra a fost sunată continuu, timp de cinci ore, apoi telefonul i-a fost închis.

„Am pus-o la ocazie, a ajuns bine până în Caracal. Și din Caracal, iar la ocazie, când era să vie, la ora 11:30, Luiza nu a mai venit”, povestea bunica tinerei, cu tristețe în gral, într-o emisiunea, la TVR, difuzată în decembrie.

„Un an de la dispariție și al doilea Paște în care nu e lângă noi”

S-a împlinit un an și al doilea Paște de când Luiza nu mai stă la masă alături de familia ei. Cu lacrimi în ochi, Monica Melencu, mama Luizei, a scris un mesaj, pe Facebook, în care și-a spus apăsarea și a arătat jalea prin care cunoscuții fetei trec.

„Doamne, ajută-ne și ascultă-ne suferința în Vinerea Mare pentru îngerii noștri, Alexandra și Luiza. De ce a trebuit să fim așa pedepsiți? Sunt lacrimi pe care le vărsăm, dar fără răspuns. S-a făcut un an de la dispariția Luizei și al doilea Paște în care nu e lângă noi.

Cu lacrimi în ochi, scriu aceste rânduri pe care nu mi-aș fi dorit niciodată să le scriu. Mă voi ruga, voi spera și voi lupta cât am să pot. Avem o țară coruptă și fără conducător, de asta se întâmplă ce se întâmplă. Doamne ajută ????????”, este mesajul Monicăi Melencu postat pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI