Mama Luizei Melencu, mesaj de neputință. ”Luiza și Alexandra, o țară întreagă vă așteaptă!”

Mama Luizei Melencu, mesaj de neputință. ”Luiza și Alexandra, o țară întreagă vă așteaptă!”
Mama Luizei Melencu, mesaj de neputință. ”Luiza și Alexandra, o țară întreagă vă așteaptă!”

Mama Luizei Melencu a postat un mesaj dur la adresa autorităților, dar și fetelor dispărute în celebrul caz Caracal. În așteptarea fetei sale, răpite și sechestrate de criminalul Ghoerghe Dincă, care a făcut apoi același lucru și cu Alexandra Măceșanu, Monica Melencu a scris câteva rânduri prin care își strigă disperarea.

Mama Luizei Melencu, mesaj de neputință

Mama Luiziei Melencu a scris un mesaj plin de disperare.

”Doamne, asculta aceste versuri si îndura-te de viata copiilor nostri si pedepseste acest sistem corupt care ne-a smuls copii de langa noi. Daca era copilul uneia din persoanele care a instrumentat acest caz îl gaseau imediat. Doamne, îndruma-ne tu copiii sa gaseasca o cale sa scape. Luiza si Alexandra, o tara întreaga va astepta, noi speram pana la ultima forta!”, a precizat Monica Melencu, mama Luizei.

Cazul Caracaal, afectat de epidemia de coronavirus

Procesul în cazul Caracal este încetinit din cauza epidemiei de coronavirus, motiv pentru care Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a expus cu durere situația pe pagina sa de Facebook. De altfel toate activitățile din România sunt afectate de criza de coronavirus, inclusiv cele de ordin legal. În acest sens, magistrații au fost nevoiți să-i audieze pe cei doi inculpați prin videoconfeință, pe Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu.

„M-au întrebat mai mulți prieteni în ultima vreme despre Alexandra și Luiza. Și de ce nu mai vorbim de ele. Vreau să vă spun atât: nu este zi în care să nu ne gândim la ele și familia mea evident, să ne întrebam unde sunt, ce se întâmplă și măcar care este adevărul în cazul Alexandrei. Au reușit cu COVID-19 să acopere până și întrebarile în acest caz. Unde să dezbatem? Și să dezbatem ce? Disperarea familiilor? Sau nepăsarea statului? Care post TV mai vrea asta acum? În vremurile acestea agenda publică este ocupată cu grijile fiecăruia pentru familia lui! Și nu este nimeni de condamnat pentru asta!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI