Mama Luizei Melencu aruncă bomba în cazul Caracal. Cine știe adevărul despre dispariția fetelor

Mama Luizei Melencu aruncă bomba în cazul Caracal. Cine știe adevărul despre dispariția fetelor

„Am pus-o la ocazie, a ajuns bine până în Caracal. Și din Caracal, iar la ocazie, când era să vie, la ora 11:30, Luiza nu a mai venit”, povestea bunica tinerei, într-o emisiunea, la TVR, difuzată în decembrie.„Sper din toată inima. Noi credem că este în viață”, spunea tatăl Alexandrei Măceșanu, în noiembrie. Dispărute pe 14 aprilie, respectiv 24 iulie, fetele sunt de negăsit și astăzi. Părinții încă speră și zi de zi le transmit câte un gând în mediul virtual, cu speranța că va ajunge la ele. De această dată, judecata vine din partea Monicăi, mama Luizei Melencu, și s-a îndreptat către ”instituțiile corupte, de la procurori până sus”.

Cazul Caracal. Adevărul Monicăi, mama Luizei Melencu, despre dispariția fetelor

În fiecare zi, în România, dispar mulți copii. Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt doi dintre copiii dispăruți.

Miercuri, 24 iulie 2019. Alexandra Măceșanu, 16 ani, pleacă la meditații spre Caracal, județul Olt. Este sechestrată de Gheorghe Dincă. A doua zi, fata sună la 112. Vorbește cu operatorii serviciului de urgență, iar miercuri părinții anunță dispariția fetiței lor, cu o mare spaimă în suflet. Autoritățile intervin prea târziu, vineri dimineața.

Duminică, 14 aprilie 2019. Luiza Melencu, 18 ani, pleacă spre Caracal. Intenționează să scoată bani de la un bancomat pentru a-și cumpăra o pereche de încălțăminte. Ține legătura în permanență cu mama ei, aflată în Anglia. Vorbește și cu tatăl ei, dar și cu bunica sa. Ultima oară este văzută lângă un magazin de piese auto. Merge la ocazie, vrea să se întoarcă în comuna unde locuiește. După ora 11:30, familia Luizei nu mai știe nimic de aceasta. Tânăra a fost sunată continuu, timp de cinci ore, apoi telefonul i-a fost închis.

Postarea femeii

Părinții nu mai primesc de mult vești, dar susțin că au pe cine învinovăți. Călăii, din spusele Monicăi Melencu, sunt toate instituțiile corupte, de la procurori până sus. Mai mult, precum a declarat întotdeauna, femeia afirmă cu tărie că fetele trăiesc.

„Fetele trăiesc. Nu mai vreau să aud comentarii la diferite postări cu fetele că nu trăiesc. Îmi asum ce spun. Luiza și Alexandra trăiesc și sunt traficate. Statul le crede moarte și toate instituțiile corupte de la procurori până sus”, este o parte din mesajul Monicăi Melencu, postat pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI