Mama lui Denis Alibec, declarații exclusive! Ce superstiție are atacantul României înaintea fiecărui meci. Va trăi România-Islanda la cote maxime

Mama lui Denis Alibec, declarații exclusive! Ce superstiție are atacantul României înaintea fiecărui meci. Va trăi România-Islanda la cote maxime
Mama lui Denis Alibec, declarații exclusive! Ce supertiție are atacantul României înaintea fiecărui meci. Va trăi meciul la cote maxime

În această seară, mama lui Denis Alibec va urmări meciul cu Islanda de acasă, cu sufletul la gură, și visează că fiul său va marca la Reykjavik.

Mama lui Denis Alibec, declarații exclusive!

Venirea lui Mirel Rădoi la echipa națională a redat speranța că poate fi reconstruită o nouă Generație de Aur și a insuflat speranța milioanelor de români care își doresc să simtă, din nou, mândrie atunci când se uită la fotbal. Una dintre revelațiile selecționerului este, în mod cert, Denis Alibec, care, după multe discuții, dar și antrenamente cu Mirel Rădoi, a ajuns un jucător fundamental în echipa națională. A demonstrat-o în meciurile cu Austria și Irlanda de Nord, atunci când a arătat tuturor că poate face performanță la cel mai înalt nivel. În seara aceasta, Alibec are cel mai prețios susținător. Mama lui, care va urmări partida împotriva Islandei acasă. Doamna Emilia Stroe, o femeie de toată isprava, care a reușit să îl crească de una singură pe fotbalist, ne-a mărturisit că va viziona fiecare minut al meciului ”cu multe emoții și pulsul peste limita normală”.

Ce înseamnă pentru Denis Alibec convocarea la echipa națională?

Emilia Stroe: Acum se simte fotbalist cu adevărat, iar echipa națională înseamnă pentru el mândrie și împlinire.

Cât de greu i-a fost când nu era convocat, deși performanțele îl recomandau?

Emilia Stroe: S-a simțit dat la o parte, a fost foarte dezamăgit.

Câte goluri credeți că va marca în această seară?

Emilia Stroe: Important este să câștigăm și dacă vrea Dumnezeu să marcheze el, atunci va fi cu adevărat o seară magică. Hai România! Victorie!!

Ce părere aveți despre Mirel Rădoi, antrenorul echipei naționale?

Emilia Stroe: Este un antrenor tânăr, cu metode moderne de antrenament, sincer în relația cu băieții, care a reușit într-un timp foarte scurt să formeze o echipă în adevăratul sens al cuvântului,

Denis are vreun ritual înainte de meci?

Emilia Stroe: Da, spune întotdeauna rugăciunea ”Tatăl nostru”.

A știut de mic ceea ce vrea

Cum este să fiți mamă de fotbalist?

Emilia Stroe: Pe cât este de frumos, pe atât este de greu. Dar per total, este un sentiment minunat.

Cum era Denis ca și copil?

Emilia Stroe: Întotdeauna a știut ce vrea. Are o personalitate puternică, e încăpățânat și a muncit pentru visul său. Pentru mine, ca și mama, e o minune de copil.

Ce sacrificii ați făcut ca el să-și urmeze visul?

Emilia Stroe: Nu mai contează, important este că sunt o mamă mândră și foarte fericită. Tot timpul am crezut în el, în puterea lui de a reveni și mai ales în calitatea lui de fotbalist, nu de jucător de fotbal.

Care a fost cel mai greu moment al său din carieră?

Emilia Stroe: Momentul FCSB. A fost unul urât, foarte urât. Tot timpul familia a fost cea care l-a sprijinit cel mai mult atunci când i-a fost greu.

Ce jucării prefera când era mic?

Emilia Stroe: Mingea de fotbal, mașinile și lego-urile.

Care este mâncarea lui favorită?

Emilia Stroe: Preparatele de sărbători. Salata boeuf, mușchiul de vită sau porc la grătar, iar ca desert tiramisu.

Cum îl împăcați când este supărat?

Emilia Stroe: Discutăm foarte mult. Și am nevoie de argumente puternice ca să-l conving.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI