Mama lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face mărturisiri sfâșietoare

de: Andrei Simion
11 09. 2019

Mama lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a găsit puterea să vorbească despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil în urmă cu mai mulți ani, din cauza unei boli incurabile.

Mama tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu face mărturisiri sfâșietoare

Mario Iorgulescu, fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a produs un accident rutier, duminică dimineață, în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Dany Vicol era tatăl a două fetițe, iar mama lui spune că tânărul nu avea vicii. Femeia a mărturisit că în urmă cu mai mulți ani a mai pierdut un copil, din cauza unei boli incurabile.

„Copilul meu nu bea, nu a avut viteză. Copilul ăsta era lumina ochilor mei, viața mea”, a spus femeia la un post de televiziune.

Dany Vicol

Dany Vicol urma să își viziteze mama pe 8 septembrie, însă nu a mai apucat. Mașina în care se afla a fost lovită în plin de autoturismul condus cu viteză excesivă de către Mario Iorgulescu. Fiul fostului președinte al LPF a fost transportat în stare gravă la spital, însă Dany Vicol nu a supraviețuit impactului.

„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale”, au anunțat medicii.

Familia lui Mario Iorgulescu a anunțat că va face tot posibilul să susțină cele două fetițe care au rămas fără tată în urma accidentului.

„Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată. Am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, a anunțat familia Iorgulescu.