Mama lui Dani Oțil, reacție după ce a aflat că moderatorul Neatza se însoară. Ce a făcut imediat

Vedeta de la Antena 1 a relatat câteva detalii neștiute până acum, despre cererea sa în căsătorie. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, logodnica acestuia, se aflau în vacanță, în Mexic, atunci când prezentatorul matinalului a scos inelul și a adresat marea întrebare. Tânăra a spus rapid un „Da!” foarte hotătât și le-a arătat tuturor și inelul cu diamant pe care l-a primit.

Mama lui Dani Oțil, reacție după ce a aflat că moderatorul Neatza se însoară

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela atunci când erau plecați departe de țară. Cei doi au o relație de un an de zile și când a aflat marea veste despre fiul ei, mama lui prezentatorului de la Neatza s-a arătat copleșită de emoție. Aceasta a izbucnit în lacrimi, după cum a povestit și colegul de emisiune al lui Răzvan Simion.

Mama lui Dani Oțil, reacție după ce a aflat că moderatorul Neatza se însoară. Ce a făcut imediat
Mama prezentatorului TV a început să plângă atunci când a aflat vestea cea mai despre fiul ei

Mama vedetei Antena 1 a plâns de emoție

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil, potrivit okmagazine.ro.

În vârstă de 39 de ani, vedeta Antenei 1 a mărturisit și-n trecut că are o relație specială cu mama lui, Dorina. Cunoscutul prezentator a mărturisit că o iubește foarte mult, făcând și gesturi speciale pentru aceasta, de câte ori a avut ocazia. Mai mult, în trecut, Dorina Oțil mărturisea că cea mai mare dorință a ei este să-și vadă băiatul însurat și la casa lui. Nu este de mirare că pe aceasta a apucat-o plânsul, când a aflat că se totul se va adeveri.

„Am venit să-l însor pe Dani.Vreau să-l văd însurat, să-mi facă un nepot. În privinţa fetelor, nu am preferinţe. Din platou îmi place de Flavia, de Miruna, dar oricum eu nu pot să mă pronunţ că eu spun una, şi el vrea alta. Dacă el e tot plecat, colo-colo, cine stă cu el? Îşi găseşte şi el una, la fel“, povestea Dorina Oțil, cu câțiva ani în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI