Mama lui Ciprian Marica i-a scris ”nurorii” sale. Ce i-a transmis femeia iubitei înșelate

Mama lui Ciprian Marica i-a scris ”nurorii” sale. Ce i-a transmis femeia iubitei înșelate
Mama lui Ciprian Marica i-a dat un mesaj norei sale, după ce s-a aflat că fiul său a înșelat-o

Mama lui Ciprian Marica i-a lăsat un mesaj soției fiului ei în mediul online. Ce i-a scris aceasta norei sale, după ce a aflat că băiatul său a înșelat-o?

Mama lui Ciprian Marica, mesaj pentru nora sa

Cu toate că Ioana a arătat tuturor că aceasta nu are de gând să-l păresească pe tatăl copiilor săi, desigur că în intimitatea celor doi nimic nu mai e lapte și miere. Cel mai probabil cunoscutul fotbalist mai are mult până să-i reintre în grații iubitei sale pentru ca aceasta să-l ierte definitiv pentru escapada cu Ana Muntean. Mama sportivului i-a scris un mesaj norei sale, după ce a aflat de infidelitatea fiului. Femeia pare foarte optimistă cu privire la continuarea relației celo doi, cu toate că nu e atât de ușor cu vederea un adulter. Mama fostului atacant a comentat la o fotografie postată de Ioana pe Instagram. „Iubirea, grija, sprijinul, bunătatea, răbdarea și înțelegerea sunt valorile care susțin o familie fericită și sănătoasă! Vă iubesc!”, a scris mama lui Ciprian Marica.

„Nu își dorește să fie cunoscută, vrea să își trăiască viața departe de ochii curioșilor și a ziarelor pe cât posibil”, spunea Marica pentru Viva. Acesta povestea cu drag momentul în care cei doi s-au cunoscut. „Făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut. Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva… Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu”, mai mărturisea sportivul.

Mama lui Ciprian Marica, primul mesaj de începutul telenovelei momentului
Mama lui Ciprian Marica, primul mesaj de începutul telenovelei momentului

Scopul filmulețului: „Discreditarea lui Ciprian. Nimic întâmplător”

”A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui. De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”
Persoană din anturajul lui Ciprian Marica

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI