De ce boală suferea mama Gabrielei Szabo. Femeia a murit la doar 67 de ani

Livia, mama Gabrielei Szabo, a murit la vârsta de doar 67 de ani și suferea de o boală gravă

Mama Gabrielei Szabo a murit la doar 67 de ani. Vestea cruntă a venit pentru fosta sportivă în mod fulgerător, fiind transmisă în mod public în după-amiaza de duminică. Femeia s-a stins pe patul de spital, într-o unitate medicală de specialitate din Capitală. Trecerea în neființă a mamei ei a afectat-o foarte mult pe aceasta, fiind în doliu.

De ce boală suferea mama Gabrielei Szabo

Livia Szabo, mama fostei atlete, s-a stins într-un spital din București. Femeia suferise timp de mai mulți ani din cauza unei boli și s-ar fi stins sâmbătă noapte, iar pe 26 ianuarie a fost făcut anunțul tragic. Mama fostei atlete era internată în clinica de specialitate, unde primea un tratament pentru mai multe afecțiuni suferite. „Un om simplu, de o modestie rară și o bunătate infinită”, a fost caracterizată mama sportivei, odată cu vestea că a decedat.

De ce boală suferea mama Gabrielei Szabo. Femeia a murit la doar 67 de ani
Livia, mama Gabrielei Szabo, a murit la vârsta de doar 67 de ani și suferea de o boală gravă

Problemele de sănătate au răpus-o pe mama fostei campione în atletism, iar ea și-a găsit sfârșitul în noaptea de sâmbătă spre duminică. Livia Szabo avea vârsta de 67 de ani și avea la activ mai multe suferințe medicale, ce par să o fi răpus. De asemenea, se afla de mai mult timp internată în București, iar fiica ei se ocupa foarte atent de grija pe care o primea.

Livia Szabo a murit la doar 67 de ani

Decesul mamei Gabrielei Szabo a fost confirmat de către medici la ora 3:00 noaptea, după ce a fost resuscitată preț de mai multe minute. Mai este cunoscut și că în anul 2018, femeia de 67 de ani a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Pe atunci, medicii au decis ca Livia să fie operată, după ce i-au fost efectuate mai multe teste și analize, la nivel gastro-intestinal. Problemele la stomac i-au făcut pe medici să urgenteze operația, iar de atunci nu și-ar mai fi revenit complet.

Potrivit Antena 1, mama Gabrielei Szabo va fi condusă pe ultimul drum în Bistrița, fiind și orașul în care a trăit toată viața. Înmormântarea Liviei Szabo va avea loc miercuri, pe data de 29 ianuarie, la ora 12:00. Totodată, funeraliile vor avea loc la Capela de pe Strada Tărpiului din Bistrița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI