07 sept. 2020 | 15:48

Mama Loredanei Groza a bătut un vlogger celebru din România! Ce i-a făcut tânărului: ”Mi-a spart capul”

Monden
Mama Loredanei Groza a bătut un vlogger celebru din România! Ce i-a făcut tânărului: ”Mi-a spart capul”
Mama Loredanei Groza a bătut un vlogger celebru din România! Ce i-a făcut tânărului: ”Mi-a spart capul”

Unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România a povestit cum a fost bătut de mama Loredanei Groza. Acesta a recunoscut tot: “Mi-a spart capul”.

Mama Loredanei Groza, supărată tare de unul dintre elevi

În vârstă de 25 de ani, Denis Petcu a avut-o ca învăţătoare pe Leonida Groza, mama celebrei cântăreţe, şi a povestit cum a ajuns să fie “bătut” de aceasta, pe merit, desigur.

”Când am aflat că învățătoarea mea este mama Loredanei Groza, am început s-o tachinez: cântam melodia asta non-stop de o zăpăcisem pe femeie, nu mai știa ce să-mi facă. Nu mai putea femeia să-și țină orele, în fiecare oră cântam refrenul ăla: ”zig-zag-zuga-laga-zuga-laga”.

La un moment mă îndrăgostisem de o fată din clasă, Irina. Era cea mai frumoasă din clasă. Și i-am pus și eu mâna pe fund, ca orice băiat… Ea s-a întors și mi-a dat una cu ghiozdanul, iar catarama mi-a venit direct pe frunte, m-am trezit cu un hematom mare. A luat ea (mama Loredanei) o monedă de 50 de bani și mi-a frecat pe frunte în timp ce îmi spunea: ”piei, Satană, că mi-ai mâncat zilele”… Nu cred că-mi spunea din răutate, că mă și lăuda”, a povestit Denis Petcu, pe contul său de YouTube.

Momentul care a făcut-o pe mama Loredanei Groza să explodeze

Vloggerul a povestit cum a reuşit să o facă pe doamna învăţătoare să îi dea cu un scaun în cap.

”Într-o zi am venit cu mingea la școală și am început să mă joc tenis în clasă cu colegii. Eu eram capul răutăților, și dacă nu făceam, tot pe mine cădea… Nu știu cum am dat cu mingea fix în ghiveciul cu flori pe care l-a adus ea de acasă și pe care îl îndrăgea cel mai mult. Fix pe ăla l-am spart! Când a venit în clasă și a văzut ghiveciul spart, nici nu a mai întrebat cine și de ce, să dus direct la catedră, a luat scaunul pe care stătea, un scaun greu și mi l-a aruncat direct în cap!

Nu știu de unde a avut atâta putere, dar direct în cap mi l-a aruncat. Și mi-a spart capul. Nici nu știam dacă să plâng de durere sau de frică să nu mă bată! A fost prima dat când am plâns în clasî, toți i-au făcut cruce că eu niciodată nu mai plânsesem indiferent ce mi se întâmplase. Când m-a văzut că plâng și-a făcut cruce și a început să râdă și ea.

Mama Loredanei a rămas în inima mea, mi-aș dori să ne revedem, nici nu știu dacă mai este în viață, n-am mai auzit nimic despre ea”, a mai spus acesta.

Mama Loredanei Groza a bătut un vlogger celebru din România! Ce i-a făcut tânărului: ”Mi-a spart capul”

Mama Loredanei Groza a bătut un vlogger celebru din România! Ce i-a făcut tânărului: ”Mi-a spart capul”

Părinţii Loredanei, căsnicie de 53 de ani

Părinții Loredanei Groza locuiesc în Bacău, mama sa fiind învățătoare, iar tatăl său fiind scriitor. Cei doi au o căsnicie fericită care a ajuns să numere 53 de ani.

“Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor”, a mărturisit Loredana Groza într-o emisiune de televiziune.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro