Cum se înțeleg, de fapt, Delia și Loredana Groza. Adevărul din culisele X Factor de la Antena 1

Cum se înțeleg, de fapt, Delia și Loredana Groza. Adevărul din culisele X Factor de la Antena 1

”X Factor” revine la Antena 1. Proiectul se întoarce pe micile ecrane anul acesta în doar două locuri din lume, iar singurii din Europa care se vor bucura de acest gen de competiție sunt românii. Noutatea o va reprezenta formula ”judecătorilor”, care în 2020 este compusă din Florin Ristei, Ștefan Bănică Jr., Delia și Loredana Groza. Despre cele două reprezentante ale frumosului de la masa juriului s-au zvonit multe, iar majoritatea fanilor se întreabă dacă firile lor nonconformiste le clasează ca prietene sau rivale.

Delia și Loredana Groza, prietene sau rivale? Cum se înțeleg cele două artiste

Juriul noului sezon X Factor este compus din Delia, Ștefan Bănică, Loredana Groza și Florin Ristei, iar Răzvan și Dani se întorc la cârma competiției, înlocuindu-i pe Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. Delia și Ștefan Bănică erau deja în formula inițială, iar ceilalți doi membri s-au acomodat rapid, atât cu formatul, cât și cu noii colegi. Loredana Groza a mai cunoscut postura de judecător, în cadrul emisiunii ”Vocea României”, iar Florin Ristei este obișnuit cu formatul, câștigându-l în 2013, sub mentoratul Deliei.

Cei patru par să se înțeleagă de minune, stând mereu în culise împreună la discuții. De asemenea, și pe conturile de socializare apar imagini și filmulețe în care sunt des laolaltă, semn că emisiunea de la Antena 1 a găsit o formulă perfectă. Cât despre cele două reprezentante ale frumosului, deși inițial s-ar fi crezut că ar putea ajunge să aibă mici divergențe, se înțeleg de minune, ba chiar sunt pe aceeași lungime de undă.

„Dacă va fi necesar să fiu puțin dură, o voi face”

„Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional. Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare.

Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e ușor să fii refuzat, dar uneori, un la timpul potrivit face mai mult decât un , pentru că te ajută să găsești resursele pentru a continua”, a spus Loredana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI