Mama gemenilor din Ploiești, primele dezvăluiri despre moartea micuților. Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera groazei

Mama gemenilor din Ploiești, primele dezvăluiri despre moartea micuților. Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera groazei
Mama gemenilor din Ploiești rupe tăcerea Sursă foto: observatornews.ro

Moartea cutremurătoare a gemenilor din Ploiești a șocat o țară întreagă, iar misterul nu a fost nici până în acest moment elucidat în totalitate. Andreea, mama copilașilor morți, a făcut dezvăluiri în premieră despre cum s-au desfășurat evenimentele în acea seară fatidică. Potrivit acesteia, anumite lucruri petrecute în cameră nu aveau cum să fie aranjate de copilașii în vârstă de doi ani, de vină fiind, de fapt, altă persoană.

“De atunci mi-am dat seama”

La o săptămână de la nenorocirea petrecută în Ploiești, mama gemenilor a reușit să povestească ce s-a întâmplat în acea seară în care copilașii ei ar fi rămas singuri în cameră, în timp ce ea era preocupată cu un live pe Facebook.

“Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva”, a explicat aceasta pentru Observator.

Aceasta susține că lucrurile pe care le-a văzut în cameră după ce a fost anunțată de nenorocirea petrecută nu aveau cum să fie aranjate de cei doi copilași, ei neavând puterea necesară să dea o saltea jos de pe pat și să o pună lângă măsuță. De vină pentru asta ar fi prietena ei Alina, care se afla în casă cu ea și cei trei copii în acea seară.

“Copiii, da, erau singuri în cameră. Cand a venit politia, eu am intrat in camera, m-a trimis politia… „Du-te, vezi ce fac copiii”. Cand intru in camera, o vad… ditamai salteaua aia, nu puteam s-o ridic singura. Doar doi barbati o ridicau. Că era saltea veche. Şi unde era salteaua? Era data jos din pat. Cum puteau copiii astia sa mute salteaua? N-aveau cum, asta nu-mi iese din cap, n-aveau cum”, a insistat aceasta.

Ce spune prietena acuzată

În ciuda faptului că și tatăl copiilor a învinuit-o pe prietena femeii pentru cele întâmplate, polițiștii nu au luat în considerare acest lucru până acum. Prietena acuzată a povestit cum s-au întâmplat lucrurile și că, de vină pentru mutarea saltelei ar fi fost băiețelul.

„Băiatul cel mare a tras salteaua şi masa şi, din păcate, copiii s-au suit de pe saltea pe masă. Au stat la geam vreo 5 minute. S-au jucat. Din păcate, fata a căzut prima. Pe urmă băiatul. Ea a luat copiii, i-a bagat în cameră, pentru că nu putea femeia să facă live din cauza copiilor.
După tragedie, femeia a fost internată la psihiatrie. Acum stă la părinţii ei. Singurul copil care i-a rămas în viaţă e în grija tatălui”, a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Andreea a confirmat că ea nu este vinovată pentru moartea copiilor, iar polițiștii au trimis-o să stea liniștită acasă. În acest moment,

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului se ocupă în acest moment de toate procedurile necesare pentru a o decade din drepturile părintești asupra singurului copil pe care aceasta îl mai are.

“Nu sunt vinovată cu nimic. Poliţia m-a găsit nevinovată. Mi-a zis să stau liniştită. Vine mâine dimineaţă şi mă ia de aici, pentru că mă ameninţă foarte multă lume. Vreau să stau tot timpul lângă mormântul lor, să mă duc mereu să îi văd”, a mai dezvăluit Andreea.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI