Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri despre soțul mort al avocatei. A divulgat tot ce i-a făcut fiicei sale în timpul mariajului EXCLUSIV

de: Oana Pascaru
09 07. 2021

Fostul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort, joi, în locuința sa. Toată lumea a aflat anunțul trist făcut despre bărbatul decedat, așa că mama avocatei a decis să spună tot ce i s-a întâmplat fiicei sale în timpul mariajului.

Mama Elodiei Ghinescu a spus totul. Ce s-a aflat despre fostul soț al Elodiei Ghinescu

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, rupe tacerea! Femeia vorbeste despre primul soț al fiicei sale care a murit în urmă cu puțin timp. Primul soț al avocatei a fost găsit fără suflare în propria locuință, așa că moartea sa a șocat o țară întreagă.

Emilia Ghinescu a explicat de ce Elodia și primul ei soț, Ciprian Mustață, s-au despărțit. Femeia nu a mai ținut legătura cu acesta și nu vrea să îl vorbească de rău sau de bine, dar susține că infidelitatea a distrus căsnicia cu fiica ei.

„Am auzit ca a murit! Dumnezeu să îl ierte. Ei s-au despărțit din cauză că el a înșelat-o. Nu am mai ținut legătura cu el, nu mă pot pronunța ce s-a întâmplat mai exact.

Nu vreau să îl vorbesc nici de rău, nici de bine.”, ne-a spus, în exclusivitate, Emilia Ghinescu.

Ciprian Mustață, găsit decedat în locuință: ‘Tragedie în lumea sportului’

Vestea că Ciprian Mustață, primul soț al Elodiei Ghinescu, s-a stins din viață a fost făcută de colegii săi de muncă. El era directorul sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râlnov. De asemenea, acesta lucra și ca agent șef de poliție în Brașov.

„Tragedie în lumea sportului! Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi la vârsta de 45 de ani.

Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3-a.

Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis reprezentanții echipei de fotbal.

Cine a fost Ciprian Mustață. Când au divorțat el și Elodia Ghinescu

Cunoscut ca fiind un om corect și deosebit, Ciprian Mustață încerca să ajute cât mai multe persoane. Din păcate, el nu era lipsit de probleme. Acesta nu deținea porprietăți, case și nu avea bani în conturi, dar era dator la bancă cu 100.000 de franci elvețieni.

Ciprian Mustață și Elodia Ghinescu au divorțat în 2002. Totuși, avocata și-a refăcut viața în scurt timp cu un alt polițist, Cristian Ciocă, condamnat pentru uciderea soției sale și distrugerea cadavrului după lungi cercetări făcute de autorități.