Mama Alexandrei Măceșanu, gest șocant în fața procurorilor DIICOT. Ce se întâmplă cu certificatul de deces

Mama Alexandrei Măceșanu, gest șocant în fața procurorilor DIICOT. Ce se întâmplă cu certificatul de deces

Necazurile nu se mai opresc pentru familia Alexandrei Măceșanu, tânăra care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, supranumit ”Monstrul din Caracal”! Aparținătorii tinerei au fost chemați luni la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al acesteia, chiar cu două zile înainte de Crăciun.

Familia Alexandrei Măceșanu este chemată din nou la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces. Cu toate acestea, aceasta refuză să facă acest pas dureros. De altfel, ar fi pentru a patra oară când familia tinerei refuză să ridice documentul mai sus menționat.

În acest sens, mama Alexandrei Măceșanu, victima lui Gheorghe Dică, a mers luni la DIICOT pentru a da cu subsemneatul. Aceasta a încheiat azi un proces verbal prin care refuză să ridice certificatul de deces al fiicei sale.

Mama Alexandrei Măceșanu, a refuzat pentru a patra oară să ridice certificatul de deces

Este a patra oară când familia victimei lui Gheorghe Dincă, încarcerat la penitenciarul Rahova, refuză să primească certificatul de deces. După ultimele informații oficiale, din dosarul Caracal, astăzi, cu două zile înainte de Crăciun, ar fi fost termenul ales pentru a primi documentul.
Totodată, propcurorii accelerează procedurile întrucât, în câteva zile, trebuie să trimită dosarul crimelor din Caracal în judecată, altminteri, Gheorghe Dincă va fi pus în libertate.

Alexandru Cumpănașu, atac furibund pe Facebook

Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre victimele lui Gheorghe Dincă, face frecvent postări pe pagina sa de Facebook în legătură cu cazul Caracal. De această dată, se pare că a intrat în posesia unor informații care arată că autoritățile care se ocupă de aceste crime odioase ar urma să o declare moartă pe nepoata sa chiar înainte de Crăciun.

”Precum în cazul Revoluției din 1989, când de Crăciun SISTEMUL a ucis mii de tineri nevinovați și l-au omorât pe Ceaușescu în ziua de Crăciun (nu că nu ar fi meritat) dar pentru un popor creștin puteau totuși să aleagă o altă zi pentru execuție așa și acum cu atat mai mult ținând cont de naivitatea, puritatea și minunea de copil care este Alexandra, procurorii vor să o declare MOARTĂ în Ajunul Crăciunului. Oare procuratura românească chiar nu mai iese din logica comunisto-legionară?!?!?!?”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Dincă a admis că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, în data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi ulterior i-a incinerat corpul. Mai mult decât atât, acesta susține că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Urmăriți Playtech.ro și pe