Mama actorului Sylvester Stallone a murit. Cine era Jackie Stallone

Mama actorului Sylvester Stallone a murit. Cine era Jackie Stallone
Mama actorului Sylvester Stallone a murit. Cine era Jackie Stallone

Mama celebrului actor Sylvester Stallone s-a stins din viață la respectabila vârstă de 98 de ani. Anunțul decesului lui Jackie Stallone, celebru astrolog și mama a trei fii, a fost făcut de întâiul născut al familiei. Mai multe detalii, în continuare.

Mama celebrului actor Sylvester Stallon a murit

Jackie Stallone, celebru astrolog și mama actorilor Sylvester şi Toni D’Alto şi a cântăreţului Frank a încetat din viață la vârsta de 98 de ani. Decesul ei a fost anunțat pe rețelele sociale de Frank Stallone, care a notat următorul mesaj:

„A murit în somn, aşa cum şi-a dorit. Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă“.

În tinerețe, mama celebrului actor a fost dansatoare, urmând ca mai apoi să devină cunoscută mai ales ca medium, dar și datorită cărților despre astrologie pe care le-a scris. Totodată, aceasta a fost campioană de fitness şi o figură importantă din spatele G.L.O.W., companie de wrestling feminin, în vogă în anii 1980. Tot atunci, ea era vizitată de bancheri, directori şi oameni de afaceri care voiau să îşi afle viitorul scris… pe fese.

Pentru a-și păstra tinerețea și frumusețea și peste ani, femeia a trecut prin zeci de intervenţii chirurgicale şi tratamente. Din păcate, însă, atât vârsta, cât și numeroasele operații, și-au spus cuvântul. Fața ei a ajuns atât de distorsionată, încât mulți au ajuns să o asemene cu designerul Donatella Versace. Însuşi Jackie Stallone recunoștea, în urmă cu câțiva ani, că a depăşit-o şi că regretă aceste intervenții.

De când a început pandemia, mama lui Sylvester Stallone s-a izolat în casa ei din Los Angeles, împreună cu antrenorul de pilates, de fitness, menajera şi bucătarul.

Jackie Stallone a fost căsătorită de trei ori

Jacqueline Frances Labofish s-a născut la data de 29 noiembrie 1921, în Washington D.C, iar în perioada adolescenței a fugit de acasă pentru a lucra ca acrobat pentru Ringling Bros şi circul Barnum & Bailey.

A murit mama actorului Sylvester Stallone
A murit mama celebrului actor Sylvester Stallone

Ea fost căsătorită de trei ori: primul mariaj l-a avut cu Frank Stallone Sr., actor de ocazie şi stilist. Alături de el a avut doi copii: pe Sylvester, în 1946, şi Frank Jr., în 1950. După o căsnicie de 12 ani, cei doi au decis să își spună adio.

În anul 1959, Jackie s-a căsătorit cu Anthony Filiti, împreună cu care l-a avut pe pe D’Alto, născut în 1964. Din nefericire, acesta a murit în anul 2012, după ce a suferit de o boală cumplită – cancer.

Câțiva ani mai târziu, femeia s-a măritat cu Stephen Devine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI