06 ian. 2022 | 13:05

Mamă a doi copii, găsită moartă după ce a intrat pe contul de Facebook al soțului. Ce secret a aflat: „Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ţi-o fac şi eu acum”

News
Mamă a doi copii, găsită moartă după ce a intrat pe contul de Facebook al soțului. Ce secret a aflat:
Mămica a lăsat doi copii orfani

Dramă imensă într-o familie din Vrancea, după ce o tânără de 29 de ani și-a luat viața într-un mod absolut șocant. Totul s-a întâmplat după ce aceasta a descoperit câteva conversații deochiate pe care soțul le-a purtat cu o altă femeie prin intermediul rețelei sociale Facebook. În cursul zilei de luni, tânăra a fost găsită moartă în curtea casei în care cuplul locuia împreună cu cei doi copii.

Mesajul de adio lăsat de femeie

O tânără mămică a ales să-și ia viața după ce a aflat că soțul o înșela. Așa se face că în noaptea de Revelion, femeia a intrat în posesia telefonului soțului și i-a verificat conversațiile avute pe Facebook. Din păcate, ce a descoperit nu a fost pe placul ei, iar pe lângă certurile care existau deja în cuplu, confirmarea că era înșelată a făcut-o să-și piardă mințile.

După o ceartă extrem de tensionată izbucnită din cauza infidelității, luni, după ce soțul a plecat la muncă, tânăra a decis să-și ia viața prin ștrangulare.

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, femeia a dorit să scrie un bilet de adio pentru soţul ei, pe care l-a încheiat cu un mesaj care, probabil, îl va urmări toată viața: „Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ţi-o fac şi eu acum”.

În jurul orei 11.00, tânăra mămică a fost găsită fără viaţă în curtea casei. Persoanele care au găsit-o fără viață au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje medicale și de poliție. Din păcate, medicii au fost nevoiți să confirme decesul.

Ce au descoperit oamenii legii

În urma tragediei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a transmis o informare prin care anunță teribila sinucidere. Potrivit oamenilor legii, pe corpul femeii nu s-au găsit urme de violența, cu excepția celor produse de ștrangulare.

„Luni, 3 ianuarie, în jurul orei 11.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o anexă a unei locuințe din comuna Țifești, a fost găsită o femeie decedată. Prezenți la fața locului, polițiștii au constatat faptul că femeie de 29 de ani nu prezenta alte urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și efectuează cercetări în acest caz”, a transmis sursa citată.

Tânăra lucra la un magazin din comuna Țifești, județul Vrancea, iar moartea sa a îndurerat familia, cunoscuții și colegii. Astfel, în memoria sa, colegele au construit un mic altar unde cei care au iubit-o îi pot aprinde o lumânare. În urma dispariției timpurii, femeia a lăsat în urma sa doi copilași de 2 ani, respectiv 4 ani, care vor crește fără mamă.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro