Maia Morgenstern, în izolare cu fostul soț. Cine este actorul celebru de care a divorțat acum 20 de ani

Maia Morgenstern: "Încerc să comunic și să transmit ceea ce fac"

O iubește o țară întreagă, o țară întreagă e cu ochii pe ea, pentru că reușește să transmită vibrații bune chiar și într-o perioadă atât de întunecată pe care o traversăm acum. Maia Morgenstern nu e doar o actriță minunată, e un om delicios, inteligent, spiritual, amuzant.

„Sunt datoare să-mi păstrez condiția de OM”

De când cu obligația de a sta cu toții în case, Maia Morgenstern s-a resemnat și s-a izolat, dar nu de una singură ci cu Claudiu Istodor, cu care a reînnodat frumoasa poveste de dragoste întreruptă în 1999 de divorțul lor. Cei doi fuseseră căsătoriți timp de 16 ani. Apăruse și Tudor, între timp dar cei doi deciseseră ce deciseseră că e mai bine pentru ei atunci.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor locuiesc împreună într-o căsuță din Militari, unde se feresc, cu umor și multă iubire de pandemie.

Maia Morgenstern sau cum facem să ne treacă mai repede timpul în izolare
Maia Morgenstern sau cum facem să ne treacă mai repede timpul în izolare

Papuci, găleată și magnolii

”Da, voi sta acasă! Asta nu înseamnă câtuși de puțin să renunț la antrenamentele zilnice, permanente pe care sunt datoare să le fac pentru a-mi păstra condiția de actriță, de intelectuală, de OM. Da, stau acasă și voi încerca să comunic și să transmit ceea ce fac. Așa cum pot, cum mă pricep: lecturi artistice, antrenamente… la ce mă pricep!”, a scris pe pagina de socializare.

Timpul trece mai ușor când faci chestii prin casă sau când, pur și simplu, decizi că e cazul să inițiezi o sesiune foto cu găleată și papuci. Și magnoliu înflorit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI