Mai să nu o recunoști de la spate! Ce vedetă de la noi a slăbit excesiv de mult FOTO exclusiv

Mai să nu o recunoști de la spate! Ce vedetă de la noi a slăbit excesiv de mult FOTO exclusiv
Ce vedeta de la noi a slabit spectaculos

O vedetă de la noi s-a transformat destul de mult în ultima perioadă, așa că mai-mai să nu o recunoști privind-o de la spate.

Ce vedetă de la noi a slăbit excesiv de mult FOTO exclusiv

Este vorba despre nimeni alta decât celebra Oana Roman, pe care paparazzi Impact.ro au surprins-o recent într-o vizită la ”fratele” ei celebru, și anume Pepe. De altfel, Oana Roman a început să arate tot mai bine de când a slăbit. Aceasta a parcat mașina în fața casei din Pipera a artistului, după care a intrat și a pășit acolo mai mult de o oră.

Paparazzi Impact.ro s-au aflat pe urmele Oanei Roman, care au surprins-o pe vedetă cum intră în casa lui Pepe. Nu se știe ce anume au discutat, însă cert este că ei se înțeleg încă foarte bine. Atât de bine încât, de-a lungul timpul, au existat chiar zvnori că între ei ar fi mai mult decât o preietenie, fapt negat însă de Oana Roman cu vehemență.

De ce ține Oana Roman la Pepe

Oana Roman a spus ce anume a apreciat în primul rând la Pepe, și anume, familia numeroasă a acestuia.

“Eu mi-am dorit intodeauna o familie mare, cu mulţi nepoţi, fraţi. Iar el ştia că mie îmi lipseşte treaba asta şi mi-a zis într-o zi: Vino să îi cunoşti pe ai mei!

În momentul în care am intrat în casă am simţit pe pielea mea familia adevărată”, a declarat Oana Roman la Bar Online, emisiunea de pe net a lui Pepe.

Oana Roman a recunoscut și că în sânul familiei lui Pepe a descoperit ce înseamnă cultul familiei, dar și al prieteniei sincere. Aceasta a mai spus că în Pepe a văzut prietenul perfect.

”Trebuie să spun asta… Eu datorită lui şi familiei lui am înţeles ce înseamnă cultul familiei şi al prieteniei. E foarte rar să găseşti pe cineva care să fie un prieten necondiţionat. Pepe este aşa. Oamenii trebuie să înţeleagă asta. Prietenii sunt foarte importanţi, iubirea necondiţionată total pe care o are e foarte rar. Familia este sfântă pentru el”, a mai spus Oana Roman.

Atât Oana Roman cât și Pepe au divorțat recent, fiind doi oameni liberi. Amintim că Oana Roman s-a întors recent dintr-o vacanță în Egipt, acolo unde a suferit și un mic accident la picior. La întoarcerea din vacanță a fost așteptată la aeroport de însuși Marius Elisei, care s-a comportat ca un adevărat gentleman. I-a luat acesteia toate bagajele, le-a pus în mașină, după care le-a condus pe Oana și pe fiica sa acasă la Oana Roman, unde au mai petrecut ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI