16 sept. 2023 | 19:41

Mai mulţi bani pentru aceşti români. Marcel Ciolacu a făcut anunţul, este vorba de o mărire cu 50%

Politică
Mai mulţi bani pentru aceşti români. Marcel Ciolacu a făcut anunţul, este vorba de o mărire cu 50%
Foto: Profimedia

Premierul a făcut recent un anunț important. Statul va da mai mulți bani pentru o anumită categorie de români. Marcel Ciolacu a precizat că este vorba despre o mărire cu 50%. Cine va beneficia.

Statul oferă mai mulți bani pentru o categorie de români

În condițiile în care viața devine din ce în ce mai scumpă, prețurile la energie, combustibili, produse alimentare, servicii etc sunt în creștere, autoritățile au adoptat măsuri care să vină în sprijinul populației.

Marcel Ciolacu a transmis românilor că se va majora indemnizația de creștere a copilului – în cazul familiilor cu gemeni, tripleți, multipleți – cu 50%. O măsură ce va fi primită cu brațele deschise de români.

”Ministerul Muncii vine astăzi cu un proiect la care ţin mult: majorăm cu 50% indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni, tripleţi şi multipleţi”, a spus premierul Ciolacu la începutul şedinţei de Guvern de joi.

Ce precizări a făcut Marcel Ciolacu

În plus, Executivul va acorda pentru părinți și facilități fiscale. Se va majora și nivelul de venituri supuse impozitului în perioada concediului de creştere a copilului, plafonul urmează să urce de la 6.500 de lei la 10.500 de lei.

”Majorăm nivelul de venituri supuse impozitului în perioada concediului de creştere a copilului. Astfel, plafonul urcă de la 6.500 de lei la 10.500 de lei”, mai spune Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și: Marcel Ciolacu, după mesajele RO-Alert primite în urma bombardamentelor rusești de la Dunăre: ”Trebuie să ne pregătim”

Mai mulţi bani pentru aceşti români. Marcel Ciolacu a făcut anunţul, este vorba de o mărire cu 50%

Foto: Profimedia

”Avem un proiect important și în domeniul sănătății”

Liderul Partidului Social Democrat a adăugat că există un proiect important și în domeniul sănătății, dorindu-se creșterea accesului populației la serviciile de prevenție.

”Avem un proiect important și în domeniul sănătății, vorbim despre modificarea și completarea Contractului-cadru pentru asistența medicală. Ținta este clară, creșterea accesului populației la serviciile de prevenție.

Oferim opțiunea suplimentării contractelor cu casele de asigurări de sănătate. Ne referim la servicii medicale paraclinice, recomandate de medicii de familie la consultațiile din pachetul de bază”, a mai spus Ciolacu.

Te-ar putea interesa și: Cine e nora lui Marcel Ciolacu. Cu ce se ocupă Iris Alexa, soția fiului premierului. Au făcut cununia civilă sâmbăta aceasta

Cardurile de energie – o altă măsură luată pentru a veni în sprijinul românilor care au dificultăți în achitarea facturilor – au fost alimentate cu o nouă tranșă, în valoare de 700 de lei.

”O veste bună vine și de la dl ministru al Fondurilor Europene. Cardurile de energie, aflate acum în circulație, respectiv peste 1,6 milioane, au fost alimentate cu o nouă tranșă în valoare de 700 de lei pentru fiecare beneficiar.

Iar noile carduri, aflate în proces de distribuire, vor fi alimentate cu bani după ce Poșta Română va anunța că au ajuns la cei aproape 400.000 de beneficiari”, a transmis premierul.

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Ce ingrediente se regăsesc în salamul Victoria! Puțină lume citește eticheta produsului înainte să-l cumpere
EVZ.ro
Cătălin Scărlătescu scoate la iveală noi detalii despre Masterchef: Fac mișto de mine
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce mesaj i-a dat secretara de la Medicină fiului înainte de a se sinucide
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Bridgerton, sezonul patru. Supriza pregătită pentru fanii serialului
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii dau lovitura în România! Tun imens chiar la București
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
Aceste tichete se majorează din octombrie 2024. Sumele în plus vor intra direct pe card
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro