14 aug. 2020 | 14:44

Magda Catone a intrat în politică! Ce partid a ales și la ce funcție candidează

Știri generale
Magda Catone a intrat în politică! Ce partid a ales și la ce funcție candidează
Magda Catone a intrat în politică! Ce partid a ales și la ce funcție candidează

După aproape o viață pe scena teatrului românesc, actrița Magda Catone a decis că este momentul să facă o schimbare, astfel că a hotărât că este momentul să se implice în viața comunității, alegând să candideze la Alegerile Locale 2020, pentru funcția de consilier.

”Magda Catone, care a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici”

Celebra actriță a Teatrului Național din București, acum în vârstă de 61 de ani, a decis că este momentul să se implici politic în viața comunității, astfel că va candida la Primăria Sectorului 2 al Capitalei, din partea Partidului Național Liberal. Anunțul a fost făcut astăzi, conform celor de la antena3.ro, printr-un comunicat de președintele filialei sectorului 2 al capitalei al partidului de guvernământ.

”Ieri s-a alăturat echipei PNL Sector 2 renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, care a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”.

Magda Catone a intrat în politică! Ce partid a ales și la ce funcție candidează

Magda Catone a intrat în politică! Ce partid a ales și la ce funcție candidează

Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală. Este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984″, este anunţul făcut, vineri, de PNL Sector 2, pe pagina de Facebook.

„Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2”

Soția regretatului mare actor al scenei românești, Șerban Ionescu, a decis să candideze pentru funcția de consilier la Primăria Sectorului 2, declarând că este convinsă că în această formulă, alături de PNL, va putea face schimbarea de care comunitatea în care trăiește are nevoie și că este determinată să meargă până la capăt cu acest obiectiv.

„Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuși să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetățeni. Cred în echipa PNL și cred în valorile și principiile Partidului Național Liberal.  Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 și putem reda zâmbetul cetățenilor”, a declarat Magda Catone.

Pe marginea anunțului candidaturii actriței, membrii importanți din cadrul PNL au salutat decizia acesteia de a candida din partea liberalilor, printre aceștia numărându-se și actualul Ministru al Educației și președinta PNL Sector 2, Monica Anisie.

„M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc și în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Național Liberal pentru cetățenii Sectorului 2. Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetățeanului așa cum doamna Catone a fost și este în slujba scenei românești. Împreună putem câștiga!”, a declarat Monica Cristina Anisie, președinta PNL Sector 2.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro