Mădălina Ghenea, senzațională la Festivalul de Film de la Veneția. Decolteul ei indecent a atras toate privirile FOTO

Mădălina Ghenea, senzațională la Festivalul de Film de la Veneția. Decolteul ei indecent a atras toate privirile FOTO
Madalina Ghenea, senzationala la Festivalul de Film de la Venetia

Mădălina Ghenea a întors privirile tuturor celor prezenți la Festivalul de Film de la Veneția. Decolteul ei amețitor a pus pe jar întreaga suflare masculină. Cum a strălucit olteanca noastră sub lumina reflectoarelor de la evenimentul prestigios din Italia.

Cum a strălucit Mădălina Ghenea la festivalul de film de la Veneția

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Superba actriță este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe ale noii generații, iar talentul său actoricesc i-a adus recunoașterea meritelor peste hotare.

Recent, olteanca a fost prezentă la Festivalul de Film de la Veneția, acolo unde și-a făcut o apariție de milioane. Mădălina Ghenea a strălucit pe covorul roșu. Copleșită de emoții, actrița a scăpat din mână premiul din cadrul festivalului pe care tocmai îl primise.

Inteligentă și carismatică, bruneta a tratat incidentul cu mult umor, așa cum le-a scris și fanilor săi de pe Instagram, cărora le-a mărturisit că prietenii au poreclit-o Lady Bean.

„Aseară am fost premiată în timpul festivalului de film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât mi-a căzut premiul pe scenă. Prietenii mei mă numesc lady Bean pentru că sunt o persoană atât de stângace“, a scris Mădălina Ghenea pe contul ei de Instagram, în dreptul a câtorva fotografii de la fastuosul eveniment.

Mădălina Ghenea, revoltată de acuzațiile internauților

Este una dintre cele mai frumoase și curtate actrițe din lume, iar poveștile ei de dragoste cu persoanele de sex opus întotdeauna au atras atenția celor din mass-media. Recent, Mădălina Ghenea a răbufnit la adresa internauților care ar fi acuzat-o de faptul că ar fi avut relații cu „prea mulți bărbați”.

„Wow! După părerea dumneavoastră este greșit să ai 5 relații în 16 ani? Am un copil cu domnul pe care îl citați iar cealaltă persoană a vorbit foarte frumos într-un interviu despre relația noastră de 3 ani. Citați două relații serioase și nu vă înțeleg răutatea!?

Dacă în 16 ani am avut 5 relații, deși aș fi vrut să mă opresc la prima, ce ar trebui să fac, să mă călugăresc pentru că nu au funcționat!? Având în vedere că de un an sunt singură voi considera și această variantă. O seară frumoasă vă doresc!”, a declarat revoltată Mădălina Ghenea, în urmă cu puțin timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe