24 aug. 2023 | 16:47

Mădălina Ghenea, în doliu. „Din păcate nu a supraviețuit”

Monden
Mădălina Ghenea, în doliu.
Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea este în doliu. Actrița, stabilită de mai mulți ani în Italia le-a mărturisit fanilor că trece prin clipe grele. Se pare că o personă dragă a încetat din viață. Vedeta a mărturisit că a făcut tot posibilul pentru a-l ajuta să lupte cu boala.

Madalina Ghenea, în doliu

Mădălina Ghenea se numără printre vedetele active în mediul online. Celebra actriță își ține fanii la curent cu cele mai noi evenimente din viața sa. Recent, diva i-a surprins pe fanii.

Se pare că poza de profil a fost înlocuită cu o imagine care reprezintă tristețea cauzată de trecerea cuiva în neființă. Nu a durat mult, iar vedeta și-a închis contul de Instagram. Ulterior, actrița a venit cu mai multe detalii referitoare la decizia de a-și închide contul de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Dieta pe care o ține Mădălina Ghenea pentru a avea un trup de zeiță. La ce metode extreme apelează actrița

„De câteva zile am decis să-mi închid profilul de Instagram, e vorba despre o perioadă de doliu care m-a afectat profund. Ieri am decis să dedic o postare, un gând de suflet, familiei unui copil care, din păcate, nu a supraviețuit și pe care, în ultimele luni, l-am ajutat în toate modurile în care mi-a fost posibil, pentru a-i oferi, în micul meu mod, speranța de a depăși o boală gravă.

Nu m-am gândit niciodată că se vor crea tot felul de speculații asupra vieții mele private și nu m-am gândit niciodată că va trebui să-mi justific gestul meu privat, dictat de inimă, din cauza unor voci incontrolabile care m-au lăsat uimită.

Asta doar pentru a clarifica și a pune capăt unor speculații fără sens asupra cărora prefer să trag un văl deplorabil!” a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, în dreptul unei imaginii cu doliu, pe care a publicat-o și la profil.

Te-ar putea interesa și: Cum l-a cucerit Mădălina Ghenea pe tenismenul Grigor Dimitrov. Detalii picante după un zbor al vedetei cu un avion privat VIDEO

Val de reacții și de comentarii

Nu a durat mult, iar postarea a intrat în atenția a mii de internauți, care au dorit să afle ce s-a întâmplat. Postarea a fost urmată de un val de comentarii. O parte din urmăritorii acesteia au dorit să afle despre ce persoană este vorba.

„Ce s-a întâmplat? Sper că nu e fiica ei…”, „Prietenul Toto Cutogno”, „Toto a murit în această după-amiază, înger mic un bărbat în vârstă?”, „Este vorba despre micuțul William Solomon”, „Sunt în Canada și a trecut o zi de la tragedia cu diferența de timp, așa că și eu sunt confuz.

”Nu știu, sigur este sus, având în vedere povestea ei acum ștearsă cu fiica ei, atrage mari neînțelegeri”, „Îmi pare rău, dar în toate zilele au murit oameni, copii… este imposibil să fi făcut asta pentru copiii din Franța…”, „Nu fiica ei a murit”, „Mădălina ar putea clarifica ce se întâmplă, creează multă confuzie în rândul urmăritorilor ei”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut la postarea Mădălinei Ghenea.

Te-ar putea interesa și: Imagini rare cu fiica Mădălinei Ghenea. Cât de mult a crescut micuța Charlotte! FOTO

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Fraudă pe internet. Noua înșelătorie cu Marele Premiu
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Supermarketul din România care îţi dă 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Data până la care e valabilă promoția
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro