Mădălina Ghenea împlineşte 35 de ani. Cine e bărbatul care i-a făcut o glumă de neuitat de ziua ei. Foto

Mădălina Ghenea împlineşte 35 de ani. Cine e bărbatul care i-a făcut o glumă de neuitat de ziua ei. Foto
Mădălina Ghenea a împlinit 35 de ani.

Mădălina Ghenea a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani. Cunoscutul model arată impecabil, iar cei mai mulți au felicitat-o și în această zi pentru felul miraculos în care se menține. Un bărbat care părea bun prieten cu românca a făcut o glumă care cu siguranță i-a amuzat pe fanii ei care s-au uitat de două ori la story-urile postate de aceasta ieri seară. Ce s-a întâmplat cu vedeta chiar de ziua ei?

Mădălina Ghenea a împlinit 35 de ani: un bărbat i-a făcut o glumă de ziua sa

Mădălina Ghenea a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani. Focoasa brunetă a avut parte de momente deosebite de ziua sa de naștere. Ea a ascultat emoționată cum fiica îi cântă la mulți ani în italiană, ulterior s-a bucurat de câteva clipe amuzante alături de Giancarlo Paroli.

Nu se știe însă dacă el este iubitul actriței, dar cu siguranță se vede că au cel puțin o relație de prietenie fabuloasă. Bărbatul a luat-o în brațe și aproape a scăpat-o în apa din fântânile pe care le aveau în jur doar ca să o sperie puțin. Mădălina s-a filmat în ipostazele amuzante.

Aceștia au râs copios, iar până la urmă vedeta și-a păstrat hainele intacte și uscate pentru că Paroli nu i-a dat drumul deloc din brațe. Fanii modelului sunt curioși de statusul amoros al acesteia, dar cea din urmă reușește și după atâția ani să fie extrem de directă pe acest plan.

Din păcate, zâmbetele și dispoziția bună se duc atunci când vine vorba despre familie. Situația este complicată și la această oră între ea și fostul partener care nu se deplasează deloc des să își vadă fetița. De asemenea, modelul nu vrea să vină pe meleaguri pentru ca micuța să petreacă timp alături de bunici.

,,El nu i-a deschis până acum niciun proces în instanță”

„Matei trebuie să urmeze un regim alimentar, din cauza problemelor de sănătate avute. Atât el, cât și familia sa își doresc ca fetița să fie lăsată să vină și-n România, unde aceștia locuiesc, mai ales că micuța are și rude mai în vârstă care ar dori să poată petrece timp cu ea și care nu au cum să se deplaseze până în Italia.

Mădălina nu-i interzice să-și vadă fetița, dar de fiec are dată când a venit special după ea, la Milano, ei au fost însoțiți în vacanță și de mama Mădălinei. El nu i-a deschis până acum niciun proces în instanță pentru un program de vizite, și speră să se înțeleagă amiabil, fără a se ajunge la intervenția judecătorilor”, a declarat pentru impact.ro sursa mai sus-menționată.