28 mart. 2022 | 22:47

Mădălin Voicu a dezvăluit ce nume va purta nepoata sa. Ioana a ales un nume inedit pentru fetiţa ei EXCLUSIV

Monden
Mădălin Voicu a dezvăluit ce nume va purta nepoata sa. Ioana a ales un nume inedit pentru fetiţa ei EXCLUSIV
Ce nume va purta nepoata lui Mădălin Voicu. Acesta a dezvăluit detaliul mult așteptat

Cunoscutul politician, dar și vedetă de televiziune, Mădălin Voicu, spune că de abia așteaptă întâlnirea cu prima nepoțică. Aceasta va avea două nume, alese de Ioana fiica sa, și anume Anora Ecaterina. Artistul, care este în același timp și tată, dar și bunic de minori, spune că deși cele două sarcini sunt complicate, se va descurca de minune.

Ce nume inedit va purta nepoata lui Mădălin Voicu?

Ioana Voicu, prezentatoare la un post de știri central de televiziune, așteaptă la cei 33 de ani ai săi primul ei copil. Singura fată din familia numeroasă a lui Mădălin Voicu a făcut și studii aprofundate de vioară, după modelul bunicului și tatălui ei, unul mai celebru ca altul.

Aceasta îl va face pe artist pentru prima oară, bunic de fetiță. Ea va naște în luna mai, iar micuța se va numi, potrivit celor mărturisite de Mădălin Voicu, Anora Ecaterina.

„Am deja doi nepoți. Ioana va naște o fetiță în luna mai. Va fi singura dintre nepoții mei. Ioana și-a dorit fată, eu tot băiat, dar uite că a învins fiică-mea. Și va avea două nume, unul e Anora și celălalt Ecaterina”, a declarat artistul pentru impact.ro.

  • Când va avea loc nunta fiicei sale

Mădălin Voicu ne-a mai spus că Ioana nu se grăbește cu nunta, tocmai pentru a nu aglomera evenimentele. Aceasta va avea loc după ce fiica sa va deveni mamă.

„ Nunta se va întâmpla undeva la sârșitul anului. Problema e că nu trebuie aglomerate evenimentele”, a completat acesta.

Talentul artistic, moștenire de familie

Mădălin Voicu are șapte copii, fiind căsătorit până în prezent de trei ori. În urmă cu cinci ani, Mădălin Voicu a divorțat de pictorița Carmen Olteanu.

Ulterior și-a găsit fericirea în brațele unei femei mai tinere ca el cu 22 de ani, Adriana. În ciuda faptului că relația este una solidă, acesta nu intenționează să facă din nou pasul cel mare. Motivul?

”Nu ar mai trebui să fac asta. Căsătoria nu-mi poartă noroc deloc. De obicei, sunt un om care mă înscriu în rigorile ordinii și disciplinei, dar am zis că de data asta nu”, a declarat Mădălin Voicu pentru playtech.ro.

În același timp, artistul este și bunic. Acesta ne-a mărturisit că toți copiii săi, cu o singură excepție, i-au moștenit talentul artistic.

„Toți sunt angrenați în zona artei, în afară de Bogdan care este mai tehnic, mai pragmatic. Mădălin, cel mare e cu pianul, Tudor e cu compoziția, Ioana a terminat liceul de muzică dar s-a mutat în media, cei mici ai mei, Ștefan cântă la pian, Ion desenează și pictează foarte frumos, așa că nu am nicio grijă că nu voi avea urmași”, spune acesta.

Cum se achită de sarcini

El susține că întâlnirile cu ceilalți doi nepoți, Mădălin Ioan, de doi ani și jumătate, și Andrei, de un an și jumătate, îi umplu inima de bucurie și că se descurcă foarte bine, atât ca tată, cât și ca bunic.

„ Și sarcina de tată și de bunic sunt complicate. Mă descurc. Am școala veche. Modul în care se joacă un copil e cu totul special. Cel puțin după mine.

Cu cei doi nepoți mă văd destul de des, fie pe Internet, fie ne mai întâlnim prin parcuri, la joacă. Le cer copiilor mei să mă lase să-mi văd nepoții în parcuri!”, adaugă Mădălin Voicu.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro