Mădălin Ionescu și familia sa au covid-19. Cum se simt: „Imediat ce am început să administrez tratamentul”

Mădălin Ionescu și familia sa au covid-19. Cum se simt: „Imediat ce am început să administrez tratamentul”
Si micuta a fost infectata

La doar câteva zile după ce Cristina Șișcanu a aflat că are covid-19, toată familia s-a infectat. Mădălin Ionescu și fiica lui, Petra, au simptomele bolii și acum toți trei sunt nevoiți să stea în carantină. Prezentatorul a vorbit despre cum se simte el, soția și fiica lui, spunând că au început administrarea tratamentului specific bolii. Familia lui Mădălin Ionescu trece prin momente dificile după ce a fost confirmată pozitiv cu covid-19.

Mădălin Ionescu are covid-19

Cristina Șișcanu a fost prima din familie care a avut simptome specifice, așa că și-a făcut un test care a ieșit pozitiv. La doar câteva zile, soțul și fiica ei s-au infectat. Petra a făcut febra, iar Mădălin Ionescu și-a făcut un test PCR, care, cel mai probabil, va ieși pozitiv.

„Suntem carantinați. Și Petra a avut simptome minore, mă rog. Cred că a făcut și temperatură în somn, la un moment dat și un pic i-a curs nasul. S

untem sub tratament. Mădălin a început să aibă simptome de aseară. A făcut testul PCR, astăzi așteptăm rezultatul, probabil va ieși pozitiv”, a anunțat Cristina Șișcanu.

Ce simptome au avut cu toții

Vedeta își ține mereu fanii la curent cu activitățile sale zilnice. Pe Instagram, ea a anunțat că testul de covid-19 a ieșit pozitiv. La scurt timp, ea le-a spus urmăritorilor că întreaga familie are simptome specifice virusului.

„Părinții mei, de asemenea, au simptome. Sper să trecem cu bine, eu nu mai am nimic.

Am avut doar temperatură într-o zi și dureri de oase, de mușchi, însă imediat ce am început să administrez tratamentul simptomele au dispărut.

Sper ca peste o săptămână să scăpam. Doamne ajută”, a adăugat soția lui Mădălin Ionescu.

Ce spunea prezentatorul despre vaccinul anti-covid

În luna mai a anului trecut, Mădălin Ionescu a vorbit despre vaccin, spunând că nu are încredere în el, dar că este pro-vaccinare.

Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri. Sunt seruri anti-gripale, sunt niște seruri, dar nu prea sunt vaccinuri.

Adică nu prea se potrivesc cu definiția vaccinului. Sunt pro-vaccinare, sunt pro-știință, am însă o situație personală, am făcut boala serului în copilărie de la niște seruri anti-gripale și pentru mine ar fi foarte complicat. Adică aș risca enorm”, a spus el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI