Mădălin Ionescu are din nou probleme. E interzis: ce i s-a întâmplat

Mădălin Ionescu are din nou probleme. E interzis

Mădălin Ionescu are probleme după ce și-a manifestat public convingerea că nu crede în statisticile oferite de Guvern legate de numărul de persoane infestate cu COVID-19. „Nici pe vremea PSD-ului n-am pățit asta”, a spus fostul prezentator de la Kanal D.

Mădălin Ionescu, probleme pe Facebook. Fostul prezentator TV, interzis

Lui Mădălin Ionescu i-a fost restricționat accesul pe contul personal de Facebook după ce și-a manifestat public convingerea că nu crede în informările Guvernului privind numărul de infectați de coronavirus. De asemenea, el a explicat că, deși crede în existența acestui virus, bacteria nu ar fi atât de periculoasă pe cât se prezintă în media și că isteria creată este menținută în mod artificial. După mai multe LIVE-uri în care și-a exprimat opinia, s-a trezit cu Facebook-ul ”tăiat”.

„După ce m-am trezit, am realizat că nu pot intra pe pagina mea de Facebook. N-am înțeles ce se întâmplă, n-am trecut niciodată printr-o astfel de situație. Mam gândit că mi-au furat contul care administrează pagina, nu înțelegeam cum pentru că știu că trrebuie să se ntâmple niște chestii și se întâmplă pe greșeala păgubitului. (…)Ideea era că cineva – o grupare, un grup, o persoană – ar fi cerut revizuirea contului care administrează pagina pe motiv că încalcă standardele comunității.

E clar că deranjez pentru că altfel nu-mi închipui de ce, tam-nesam, cineva s-a terzit să solicite Facebook tot felul de proceduri de revizuire a contului care administrează pagina mea. Am spus-o, pe vremea PSD-ului nu mi sa întâmplat așa ceva și perioada a fost extrem de dificilă”, a spus Mădălin Ionescu într-o filmare pe contul personal de socializare.

Dezinformare în vremuri de Corona

Specialiști europeni au identificat sute de știri false de origine rusească în legătură cu noul virus și boala pulmonară COVID-19. Multe informații sunt dezinformare pură și sunt folosite ca mijloc de exercitare a influenței politice, capitol pe care Rusia îl încearcă. Numai între 22 ianuarie și 19 martie 2020 au existat 110 de știri false de origine rusească despre noul coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI