Lună Nouă în Scorpion, 4 noiembrie 2021. Ce aduce pentru fiecare nativ. Zodiile care sunt vizate de schimbări majore

Lună Nouă în Scorpion, 4 noiembrie 2021. Ce aduce pentru fiecare nativ. Zodiile care sunt vizate de schimbări majore
Horoscop 4 noiembrie. Luna Noua in Scorpion

Lună Nouă în Scorpion marchează noi începuturi interesante pentru zodiile horoscopului european. Ce îi așteaptă pe cei 12 nativi în ziua de 4 noiembrie. Unii cunosc adevărata dragoste, în timp ce alții au probleme în cuplu.

Horoscop 4 noiembrie 2021

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, Luna Nouă pică în cea de-a opta ta casă, cea a intimității amoroase și a resurselor comune. Reprezentanții acestei zodii de foc vor realiza care sunt lucrurile de care au nevoie și ce schimbări trebuie făcute pentru a putea avea o relație normală cu partenerul de viață.

Taur

Pentru nativii din Taur, Luna Nouă cade în cea de-a șaptea casă, cea a parteneriatului. Acest lucru înseamnă că reprezentanții acestei zodii de pământ vor pune accent pe relațiile cu persoanele lor dragi și vor încerca să aplaneze posibile conflicte din familie.

Gemeni

Luna Nouă se află în cea de-a șasea casă, a rutinei și a bunăstării pentru nativii din zodia Gemeni. Astfel, aceste persoane născute sub semnul zodiacal al aerului vor apela la introspecție și se vor lăsa ghidați de propria lor intuiție. Vor face un plan și își vor pune prioritățile în ordine.

Rac

Luna Nouă pentru nativii din Rac cade în cea de-a cincea casă a romantismului, ceea ce ar putea marca un nou capitol amoros în viața acestor persoane născute sub semnul primordial al apei. Unii nativii din zodia Rac vor cunoaște adevărata dragoste, în timp ce cei care sunt deja implicați într-o relație serioasă vor trece la următorul nivel.

Leu

Pentru nativii din Leu, Luna Nouă cade în a patra casă, ceea care se concentrează pe probleme domestice și viaţa de acasă. Acest lucru poate însemna pentru unii nativi faptul că se mută în casă nouă sau încep un nou capitol al vieții alături de un alt partener.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se bucură de o Lună Nouă în a treia casă, cea a comunicării. Datorită acestui eveniment, acești reprezentanți ai zodiei de pământ vor fi mult mai curioși și sociabili cu cei din jurul lor.

Balanță

Vești bune pentru Balanțe. Acești nativi zi zodiei de aer vor câștiga bani mai mulți, odată ce Luna Nouă se va afla în cea de-a doua casă, cea a veniturilor. Acesta este momentul potrivit, spun astrele, pentru a primi un bonus salarial sau a investi într-un proiect care-ți va crește veniturile.

Scorpion

Nativii din Scorpion vor avea ocazia, pe 4 noiembrie, să lucreze la propria lor imagine datorită Lunii Noi care cade în zodia lor. Toate țelurile și obiectivele profesionale se vor realiza cât ai bate din palme.

Săgetător

Cu Luna Nouă în cea de-a douăsprezecea casă, cea a spiritualității, nativii din zodia Săgetătorului vor recurge la relaxare, odihnă și meditație în această perioadă. Vei apela la introspecție și vei strânge rândurile prietenilor,

Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, Luna Nouă se află în a unsprezecea casă, a rețelei. Astrele le recomandă acestori nativi să se concentreze pe un proiect alături de colegii de la job. Se anunță lucruri mărețe în viitorul tău.

Vărsător

Pentru Vărsători, Luna Nouă cade în a zecea casă, cea a carierei. Nativii acestei zodii de aer se vor concentra pe activitatea lor profesională care le va aduce multe satisfacții pe plan financiar.

Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă aflată în casa a noua, cea a aventurii, reprezintă o oportunitate de a ieși din zona ta de confort. Reprezentanții acestei zodii de apă vor spune da unor aventuri de neuitat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI