16 mart. 2024 | 22:20

Luna în care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Unde poţi pleca în vacanţă cu mai puţin de 15 euro

News
Luna în care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Unde poţi pleca în vacanţă cu mai puţin de 15 euro
Sunt cel puțin 20 de destinații cu prețuri reduse

După cum bine se știe, Ryanair este principala companie aeriană low-cost din Europa, și la începutul lunii ianuarie anunța că lansează noi zboruri din 10 țări. Pe lângă aceste noi zboruri, vorbim și de luna în care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Citește mai departe și află unde poţi pleca în vacanţă cu mai puţin de 15 euro.

Ryanair și luna în care biletele de avion sunt cele mai ieftine

Compania europeană low-cost Ryanair anunța la începutul acsestui an că își extinde rețeaua de zboruri. În special, în primăvară și vară, compania intenționează să lanseze 14 zboruri noi din 10 țări. Noile zboruri ale companiei aeriene low-cost vor conecta aeroporturi din țări precum Italia, Spania, Grecia, Germania, Franța, Marea Britanie, Belgia, Suedia, Ungaria și Maroc.

În acest context, pe site-ul companiei au apărut și noi oferte, cu prețuri care pleacă de la 15 euro și pot ajunge și până la aproximativ 29 de euro. În ceea ce privește luna în care biletele de avion sunt cele mai ieftine, vorbim de aprilie, iar oferta este valabilă perioada 1 – 30 iunie a.c., dar cu singura condiție de a rezerva biletele până mâine, 17 martie 2024, direct pe site-ul companiei.

Unde poţi pleca în vacanţă cu mai puţin de 15 euro

Dacă reușești să-ți faci, totuși, rezervarea biletelor până mâine, 17 martie, vei putea zbura spre următoarele destinații:

Italia

  • Milano – de la 14,99 euro
  • Bergamo – de la 14,99 euro
  • Pescara – de la 14,99 euro
  • Veneția Treviso – de la 16,99 euro
  • Milan Malpensa – de la 16,99 euro
  • Roma Ciampino – de la 19,99 euro
  • Pisa – de la 21,19 euro
  • Bologna – de la 19,99 euro
  • Catania – de la 22,25 euro
  • Perugia – de la 22,94 euro
  • Palermo – de la 28,63 euro

Alte Destinații

  • Thessaloniki – de la 14,99 euro
  • Tirana – de la 14,99 euro
  • Vienna – de la 14,99 euro
  • Paris Beauvais – de la 16,99 euro
  • Berlin Brandenburg – de la 19,99 euro
  • Bruxelles Charleroi – de la 19,99 euro
  • Londra Stansted – de la 21,19 euro
  • Zadar Croatia – de la 22,74 euro
  • Malta – de la 23,24 euro

Dacă încă nu te-ai decis, poți afla foarte ușor și care este vestea momentului de la Ryanair, având în vedere că nimeni nu se mai aștepta la așa ceva.

Ryanair reduce programul de vară 2024

Ryanair a dezvăluit că acum se așteaptă să ia doar 40 de B737-8-200 până în iunie 2024, în loc de 57, cât era prevăzut inițial, ceea ce o va obliga să își reducă programul de vară.

„Actualul program al sezonului de vară 2024 al Ryanair s-a bazat pe primirea a minimum cincizeci de aeronave B737, iar Ryanair va trebui acum să reducă aproximativ zece linii de zbor pentru lunile de vârf ale verii, iulie, august și septembrie”, a precizat compania.

Compania va continua să colaboreze cu Boeing pentru a primi cele zece aeronave B737-8-200 suplimentare în timpul lunilor de vară, dar, având în vedere incertitudinea, nu va putea pune în vânzare această capacitate, a adăugat aceasta.

Transportatorul low-cost a evitat în mod istoric să introducă aeronave în timpul vârfului de vară pentru a evita orice potențială perturbare în timpul celei mai aglomerate perioade a anului.

Actualul plan de livrare marchează o nouă reducere față de estimarea din ianuarie 2024, când directorul executiv al Ryanair Holdings, Michael O’Leary, a declarat că compania aeriană ar putea primi aproximativ cincizeci de B737-8-200 până la vârful de vară din 2024.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Update. Florin Piersic se află la terapie intensivă, după transferul la Foișorul de Foc
EVZ.ro
Florin Piersic, transferat chiar în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală, pentru o nouă operație! Imagini exclusive / PAPARAZZI
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro