Lui Ionuț Dolănescu i-au murit și unchiul și mătușa, în aceeași zi. Ce se întâmplă acum cu artistul îndoliat

Autor: Andrei Simion - 10:23, 21 nov. 2019
Doliu în familia lui Ionuț Dolănescu. Foto: libertatea.ro

Este doliu în familia Mariei Ciobanu și a cântărețului Ionuț Dolănescu. Artista a anunțat cu durere în suflet în urmă cu două zile pierderea ultimului ei frate, Ilie, dar și trecerea în neființă a surorii regretatului Ion Dolănescu.

Familia lui Ionuț Dolnescu a primit o lovitură cruntă zilele acestea. S-a stins din viața atât unchiul său din partea mamei, dar și mătușa din partea tatălui, potrivit spynews.ro

Drama din familia Dolănescu

„S-a stins din viaţă Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”, a scris Maria Ciobanu pe Facebook.

În aceeași zi a murit și Ileana, una dintre surorile regratatului Ion Dolănescu.

„Un gând pios pentru Tuşa Leana, din Perşinari, sora mare a Tatălui meu, de care am fost foarte legat sufleteşte şi pentru unchiul Ilie Diaconu din Eforie Sud, fratele mamei Maria, care ne-au părăsit astăzi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a scris şi Ionuţ Dolănescu pe o rețea de socializare.

 

 

Maria Ciobanu s-a născut într-o familie cu zece copii, iar pe primul frate l-a pierdut în copilărie, pe când avea doar cinci ani, fratele ei geamăn, pe nume Gheorghe.

„Eu m-am născut prima, apoi a venit fratele meu. Eu eram foarte fomistă şi mâncam tot laptele. Şi sigur că mama îmi dădea mie mai mult, pentru că mă iubea mai mult, că avea şi ea o fată. Pe la vârsta de 5 ani, fratele meu s-a prăpădit. A venit un microb de dizenterie şi… toţi am zăcut. El n-a vrut să ia nici un fel de medicamente, ce era pe vremea aia, şi… s-a prăpădit. Era foarte isteţ, foarte talentat.”, a povestit Maria Ciobanu în urmă cu ceva timp, pentru jurnalulnational.ro.

Ionuț Dolănescu se află acum în SUA, unde urmează să susțină examenul pentru obținerea cetățeniei americane. Din acest motiv, artistul și-a anulat în ultimul moment absolut toate spectacolele pe care trebuia să le susțină în România și a plecat de urgență înapoi în SUA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI