Ludovic Orban se dezlănțuie pe ritmuri de manele. Adi Minune și Florin Salam ar fi invidioși dacă l-ar vedea. Video

Ludovic Orban se dezlănțuie pe ritmuri de manele. FOTO - RECORDER

Atracția lui Ludovic Orban pentru muzică nu mai reprezintă de multă vreme un secret, actualul premier având chiar o poreclă la activ, în acest sens. Dacă în momentul de față abia a fost învestit în funcția de prim-ministru, alături de cabinetul său de miniștri, iar în ceremonia de luni seară a avut un aer sobru, au existat vremuri în care Ludovic Orban aprecia o petrecere.

Ludovic Orban, distracție pe muzica lui Adi Minune și Florin Salam

Ludovic Orban se dezlănțuie pe ritmuri de manele. Adi Minune și Florin Salam ar fi invidioși dacă l-ar vedea. Video
Ludovic Orban a fost surpris de câteva ori când dansa la diverse evenimente, uneori și pe manele

Și-n filmulețul pe care-l regăsiți în continuare îl puteți urmări pe Ludovic Orban în plină acțiune, la o petrecere de nuntă, când aprecia momentele muzicale și dansa pe manele. E vorba de o înregistrare din 24 noiembrie 2005, și care a circulat și la vremea respectivă cu o mare viteză, în presa românească, potrivit a1.ro.

Mulți l-au considerat de-a dreptul hilar într-o asemenea ipostază, mai ales fiindcă e o persoană publică. Totuși, Ludovic Orban e o persoană activă, căreia îi place foarte mult dansul, iar în imagini îl puteți urmări în asemenea mișcări de zile mari, pe care și Florin Salam sau Adi Minune ar fi invidioși. Sunt ipostaze pe care în mod cert premierul desemnat le-ar dori șterse, mai ales că se află în plină ascensiune a carierei sale, odată cu rolul pe care îl avea, odată cu învestirea guvernului său.

Totodată, datorită pasiunii sale pentru muzică, lui Ludovic Orban i s-a pus și porecla de „Sică Mandolină”, în urmă cu câțiva ani. Acesta a fost surprins și în ipostaze în care cânta la chitară, acesta fiind instrumentul său de suflet. Totuși, din asemenea motive, a devenit o țintă pentru alți adversari politici, precum Traian Băsescu. Fostul președinte a fost cel care l-a „botezat” pe Ludovic Orban cu respectiva poreclă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI