Ludovic Orban, pregătit în caz că cineva îi va boicota guvernul. ”Strategia va funcționa!”

Premierul Ludovic Orban a dezvăluit ce strategie va pune în aplicare, în caz că va fi nevoit, dacă cineva va dori să îi boicoteze guvernul. Declarația acestuia a venit în mod surprizător, adăugând că au fost stabilite chiar mai multe strategii pentru a-i mobiliza pe parlamentari. Premierul desemnat o vede ca pe o „stare de necesitate”, iar liderul PNL a mai subliniat că România are nevoie de un nou guvern, cât mai repede cu puțință.

Ludovic Orban, pregătit în caz că cineva îi va boicota guvernul

Ludovic Orban, pregătit în caz că cineva îi va boicota guvernul. ”Strategia va funcționa!”

„Am stabilit o strategie în cazul în care ne vom confrunta cu un boicot. Am pregătit o strategie de mobilizare, am introdus în Programul de Guvernare lucruri solicitate de partenerii de a combate un boicot din partea PSD, dar şi pentru a mobiliza parlamentarii. discuţii, am mai făcut o evaluare pe fiecare partener şi o evaluare a situaţiei în plan parlamentar şi am mai stabilit exact cu cine vom vorbi săptămâna viitoare”, a fost de părere Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.

Premierul desemnat și-a mai exprimat o doleanță, îndreptată către parlamentarii care au votat moțiunea de cenzură și pe care i-a îndemnat să nu se oprească la jumătatea drumului.

„Încă Dăncilă şi resturile Guvernului sunt la butoane şi fac prostii în fiecare zi – strategia va funcţiona, sunt încrezător că avem şanse foarte mari să obţinem învestitura din prima”, a mai spus Ludovic Orban.

Ce spune Ludovic Orban despre noul guvern

De asemenea, Ludovic Orban a mai fost de părere că toți cei care nu vor vota învestirea noului Guvern se vor face vinovați de situația creată, ulterior.

„E stare de necesitate. România are nevoie de un guvern cu depline puteri, un guvern legitimat prin votul Parlamentului, un guvern care să rezolve marile probleme cu care ne confruntăm în situaţia de astăzi. Obiectivul nostru este săptămâna viitoare să avem guvern”, a mai subliniat premierul desemnat.

„Cine nu votează, înseamnă că, de fapt, vrea să o ţină pe Dăncilă la Palatul Victoria şi resturile acestui guvern care a fost demis prin moţiuna de cenzură şi care în fiecare zi se ocupă de abuzuri, de angajări de cheltuieli, de fixarea clientelei politice PSD-iste în mod ilegal în funcţii publice, în special în funcţii publice de conducere. Cine nu susţine Guvernul propus de noi, de fapt o ţine pe Viorica Dăncilă la Palatul Victoria şi ajută PSD şi ajută candidatul PSD, pentru că Viorica Dăncilă este candidatul PSD la prezidenţiale şi cu cât este ţinută mai mult la Palatul Victoria, cu atât fiind în poziţia de prim-ministru îşi foloseşte funcţia de prim-ministru pentru a face campanie”, mai afirmă Ludovic Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI