Ludovic Orban, ironizat după ce și-a publicat declarația de avere. Războiul declarațiilor între PNL și PSD

Ludovic Orban, ironizat după ce și-a publicat declarația de avere. Războiul declarațiilor între PNL și PSD
Ludovic Orban, ironizat de PSD Cluj după ce și-a publicat declarația de avere

Filiala PSD Cluj l-a ironizat pe Ludovic Orban, după ce premierul României și-a publicat declarația de avere din care reiese că acesta a obținut în 2018 venituri de aproximativ 3.000 de lei pe lună. În apărarea lui Orban a sărit un deputat PNL, care a spus că premierul a reușit să trăiască doar cu 3.000 de lei lunar pentru că este vegetarian de 20 de ani.

Ludovic Orban, ironizat de PSD Cluj după ce și-a publicat declarația de avere

„În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărți către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe lună. Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Băgăcean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem sta nepăsători în fața problemelor de viață ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puținul pe care îl avea, a donat la partid în campanie și 17000 de lei, adică jumatate din venituri, trăind în post și smerenie tot anul.

Sperăm să îi ajungă cele trimise până când își va lua leafa de premier, dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă și să facă cât mai repede bugetul.

Liviu Alexa – președinte PSD Cluj”, este mesajul postat pe pagina de Facebook PSD Cluj.

Foto: Facebook PSD Cluj
Foto: Facebook PSD Cluj

Reacția liderului PSD Cluj a venit după ce Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere din care reiese că acesta a obținut în 2018 venituri de aproximativ 3.000 de lei pe lună.

În apărarea lui Orban a sărit Răzvan Prișcă. Deputatul PNL a declarat că premierul a putut trăi cu un venit de 3.000 de lei lunar deoarece este vegetarian de 20 de ani.

„Este un om departe de a fi extravagant, departe de a fi un cheltuitor pentru sine, de la telefonul pe care l-a avut multă vreme, care nu a fost deloc performant, este un om care trăiește destul de simplu și nu are ambiții de a fi în ton cu moda, pe haine, pe aparatură, este un om destul de simplu. (….) Este vegetarian cred că de vreo 20 de ani, nu știu, dar de ani buni”, a declarat Răzvan Prișcă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI