Cum arătau Ludovic Orban și soția acestuia în ziua nunții. Poze rare cu Premierul în cosumul de ginere. Galerie FOTO

Fotografii inedite cu Ludovic Orban și soția acestuia în ziua nunții

Ludovic Orban este căsătorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil. Cea care i-a dăruit un moștenitor i-a oferit o căsnicie fericită și liniștită, iar cu toate că acesta a decis să fie parte din politica zilelor noastre, soția lui a ales să ducă o viață discretă. Din acest motiv, este foarte rar văzută alături de cel care îi este partener de zeci de ani. Cine este soția lui Orban și cum arătau cei doi în ziua în care și-au unit destinele în fața Domnului?

Ludovic Orban și Mihaela în ziua nunții

Deși trăiesc în lumi diferite pe plan profesional, împărtășesc aceeași iubire de ani buni. Dacă Orban s-a îndreptat spre politică, de curând deținând și titulatura de premier al României, ea a preferat să ajute oamenii altfel.

Mihaela este psiholog, psihoterapeut și directoarea unei grădinițe private din București. De asemenea, este consilier în cadrul unei fundații care se ocupă cu educarea copiilor și adolescenților din România.

Ludovic Orban în ziua nunții Sursa Foto: cetățeanul.net
Ludovic Orban în ziua nunții Sursa Foto: cetățeanul.net

Orban a fost un chitarist apreciat la balurile săsești

Ludovic Orban și fratele său au avut înclinații către muzică. La recomandarea profesorului de muzică din gimnaziu, s-a apucat de chitară. Din păcate, cu anii s-a îndepărtat de artă, deși încă este un iubitor al frumosului.

„Odată declanșat interesul pentru chitară, profesorul Sebeșan mi-a recomandat să mă duc la Școala Populară de Artă. M-am înscris și m-am dus aproape un an de zile, dar nu mi-a plăcut foarte mult pentru era un profesor care, atunci când greșeam notele, îmi dădea peste deget cu o vergea. Nu m-am mai dus și am învățat să când ca autodidact, iar în anul întâi de facultate mi-am luat atestat pentru chitară bas. A fost extrem de interesant, pe mine m-a făcut să devin un client permanent al concertelor simfonice”
Ludovic Orban (Sursa: cetățeanul.net)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI