Ludovic Orban, declarații de ultimă oră despre pensii! Anunțul mult așteptat de români

Ludovic Orban, declarații de ultimă oră despre pensii! Anunțul mult așteptat de români
Ludovic Orban, declarații despre pensii

Ludovic Orban a făcut declarații despre pensii, după ce Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale. Premierul României a susținut că urmează să aibă o discuție cu toți miniștrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificării bugetare.

Ludovic Orban, dclarații despre pensii. Veste bună pentru români

Rectificarea bugetară ar putea să fie adoptată la finele săptămânii acesteia, asigură Ludovic Orban, după câștigul detașat de care s-a bucurat ieri Klaus Iohannis. Premierul României a afirmat că ministrul Finanțelor va avea chiar azi o discuție cu miniștrii, pentru a clarificat ultimele detalii ale rectificării.

”Ministrul Finanțelor se va întâlni cu miniștrii pentru forma finală a rectificării. Ulterior, voi avea discuții cu ministrul Finanțelor, probabil mâine, pentru a duce la forma finală rectificare care va fi adoptată la prima ședință de Guvern. Cel mai probabil, săptămâna aceasta. E necesară. Sunt instituții, autorități locale care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare. (…) Sunt foarte multe care trebuie reparate pe ultima sută de metri. E obligatoriu până la finalul săptămânii să adoptăm rectificarea bugetară”
Ludovi Orban

Ludovic Orban, declarații despre pensii, după câștigl detașat al lui Iohannis de la alegerile prezidențiale
Ludovic Orban, declarații despre pensii, după câștigl detașat al lui Iohannis de la alegerile prezidențiale

„Vrem să eliminăm practica guvernelor anterioare”

Întrebat despre așteptările pe care ar trebui să le aibă românii vizavi de rectificarea aferentă, Orban a răspuns că ar trebui să se aștepte la tot ceea ce nu a făcut Partidul Social Democrat prin intermediul bugetului construit pe bani falși. Mai mult decât atât, prin rectificare se va spune adevărul despre starea bugetului în momentul de față, mai declară Orban.

„Vrem să eliminăm practica guvernelor anterioare de a pune în cârca mediului privat cheltuielile nechibzuite. Asigurăm bani pentru decontarea TVA și pentru decontarea concediilor medicale. Urmărim să ajungem cât de cât la zi cu plata planurilor delucrări, căutăm să eliminăm toate cheltuielile care nu sunt necesare sau care nu pot fi efectuate până la finalul anului 2019. Trebuie să alocăm suficienți bani pentru plata pensiilor, pentru că fostul guvern nu i-a alocat, așa că vom da bani și pentru fonduri de pensii”
Ludovic Orban

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI