CTP, sfat prețios pentru Iohannis în cel de-al doilea mandat. Ce ar trebui să facă imediat președintele

CTP, sfat prețios pentru Iohannis în cel de-al doilea mandat. Ce ar trebui să facă imediat președintele
Sfat prețios de la CTP pentru Iohannis. Ce ar trebui să facă președintele în al doilea mandat?

Cristian Tudor Popescu a venit cu un sfat pentru președintele României, pentru al doilea mandat. Ce crede gazetatrul că ar trebui să fac de urgență șeful de stat?

CTP, sfat pentru Iohannis în al doilea mandat

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, la ce lucruri se așteaptă de la la doilea mandat al lui Klaus Iohannis. Jurnalistul a afirmat că speră ca președintele să „fie mai puțin arogant”. De asemenea, speră să dea mai multe interviuri presei și să se implice în chestiunile grave ale României. Ca exemplu, CTP a subliniat recursul compensatoriu și problema tăierii pădurilor.

Autoritatea Electorală Permanentă a prezentat rezultatele provizorii ale turului doi al alegerilor prezidențiale. Klaus Iohannis a câștigat detașat lupta pentru cursa pentru Controceni. În acest context, va mai ocupa pentru încă cinci ani titulatura de șef al statului.

CTP, sfat prețios pentru al doilea mandat al lui Klaus Iohannis

CTP, sfat prețios pentru al doilea mandat al lui Klaus Iohannis

Iohannis: : „Am primit această victorie cu modestie”

„Domnul Iohannis a rostit un cuvânt acolo, nu știu dacă l-ați sesizat: „Am primit această victorie cu modestie”. Extraordinar. Nu a clipit, nu i-a tresărit niciun mușchi pe față. Sper ca domnul Iohannis să fie mai puțin arogant decât a fost în acest mandat, sper să nu mai văd secvențe ca acelea când jurnaliștii îl așteptau la sfârșitul șezătorii de la BCU, îl așteptau în frig, afară, și în ploaie să ia două vorbe la ieșire, să se ducă și ei cu ceva la redacție și pur și simplu i-a ignorat. Ioana Ciurlea s-a rugat de el: Domnule președinte spuneți-ne și nouă două vorbe aici, la care el a spus: Seară bună și s-a introdus în mașină. E ceva greu de privit. Nu știu dacă va mai reuși să lucreze asupra acestei aroganțe, acestei trufii nemărginite. În rest, să vedem poate comunicare mai bună. Poate dă și el niște interviuri presei ca orice președinte normal și poate se implică într-adevăr în chestiuni grave ale acestei țări așa cum a ocolit răspunsul, l-a deviat, l-a refuzat.”
Klaus Iohannis

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI