Ludovic Orban a încins ringul de dans! S-a făcut remarcat între cei 500 de PNL-iști de la bal VIDEO

Ludovic Orban a încins ringul de dans! S-a făcut remarcat între cei 500 de PNL-iști de la bal VIDEO

Ludovic Orban a fost și de data asta vedeta unei petreceri! E clar că unde se duce țină să se simtă bine și să se distreze așa cum știe el mai bine. Cum s-a remarcat din nou acesta pe ringul de dans? Le-a luat fața a 500 de PNL-iști în cadrul unui bal.

Ludovid Orban, senzație pe ringul de dans. Mișcările politicianului l-au remarcat în mulțime

Premierul Ludovic Orban cu siguranță a văzut filmulețele video din trecutul său în care dansează puțin mai întortocheat și stângaci. Cu toate astea, nu se va opri din a se distra doar pentru niște comentarii răutăcioase. În timp ce unii s-au amuzat pe seama imaginilor, alții l-au felicitat pentru asumarea sa și pentru faptul că nu s-a lăsat păgubaș la auzul criticilor, continuând să se simtă bine de fiecare dată când are ocazia. Acum, un alt clip din timpul unei petreceri a ieșit la iveală. Totul se petrecea în luna ianuarie, într-un restaurant din Focșani, unde premierul se desfășura în voie pe ringul de dans, cu toate că este conștient că nu are veleități în ceea ce privește dansul.

Ludovic Orban, vedeta de pe ringul de dans
Ludovic Orban, vedeta de pe ringul de dans

Totuși, a reușit să îi eclipseze pe toți și să dea voia buna în stânga și-n dreapta sa. Pe 24 ianuarie 2020, prim-ministrul dansa cu foc la balul tradițional anual organizat de PNL Vrancea pentru a sărbători cei 140 de ani de liberalism în județ, dar și 161 de ani de la Unirea Principatelor Române. 500 de liberali au fost prezenți la această petrecere, printre care și deputatul Ion Ștefan, cu care Orban se sărută frățește și-și împarte energia acumulată pe ringul de dan. În stilul său caracteristic, premierul i-a făcut pe toți ceilalți invitați să se oprească pentru a admira mișcările sale.

Premierul, aspru criticat de Badea pe baza mișcărilor sale

„Este o minunăție, o capodoperă, o ceva superbisim. A văzut Călin pe Facebook- Călin, producătorul emisiunii, aplauze! Super băiat. A găsit pe Facebook următoarele imagini care sunt pur și simplu fabuloase. Sunt cu Ludovic Orban care nu neapărat dansează pe manele, nu asta este ideea, dar felul în care face, alea-s Dumnezeu, nu că dansează Orban pe manele. Bine, mă, și ce voiai să facă liberalul de dreapta, urmașul lui Brătianu?Evident că rupe pe manele, felul în care face e fabulos”
Mircea Badea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI