Ludovic Orban a făcut anunțul momentului despre pensii. Când vor crește, de fapt

Ludovic Orban a făcut anunțul momentului despre pensii. Când vor crește, de fapt
Ludovic Orban sustine ca pensiile nu pot fi marite mai mult decat au fost

Ludovic Orban a făcut anunțul momentului despre pensii și a spus când vor crește, de fapt, indemnizațiile pensionarilor. Ludovic Orban a anunțat, sâmbătă, că pensiile pot creşte doar prin dezvoltare economică, pentru că se plătesc din contribuţiile de asigurări sociale ale persoanelor care muncesc.

Ludovic Orban dezămăgește toți pensionarii. Ce anunț a făcut despre pensii

Ludovic Orban a făcut anunțul de care toți pensionarii vor fi dezamăgiți. Premierul României spune că pensiile pot crește doar prin dezvoltare economică, întrucât acestea sunt plătite din contribuțiile sociale ale celor care muncesc.

De asemenea, premierul spune că o creștere a pensiilor care nu este susținută din punct de vedere al veniturilor bugetare este o creștere care va face mai mult rău.

Pensionarii, nemulțumiți de anunțul lui Ludovic Orban
Pensionarii, nemulțumiți de anunțul lui Ludovic Orban

Pensiile pot să crească doar prin dezvoltare economică

Obiectivul nostru este să creştem pensiile, să creştem veniturile românilor, dar să creştem pe baze reale – pe baza creşterii economice, pe baza dezvoltării economice a României. Orice creştere care nu poate fi susţinută din punct de vedere al veniturilor bugetare este o creştere care până la urmă face rău.

PSD iar o să vină în campanie şi o să promită creşterea de 10 ori a pensiilor sau mai ştiu eu ce promisiuni. Pensiile pot să crească doar prin dezvoltare economică, prin creşterea numărului de salariaţi, prin creşterea salariului mediu pe economie, pentru că pensiile se plătesc din contribuţiile de asigurări sociale pe care le plătesc persoanele active, persoanele angajate„, a declarat Ludovic Orban la Timişoara.

Pentru ca pensiile să crească este nevoie de o creștere a numărului de angajați

De asemenea, Ludovic Orban a adăugat că orice creştere de pensie trebuie să aibă la bază creşterea numărului de angajaţi şi a salariului mediu pe economie.

Obiectivul nostru tocmai acesta este, să crească numărul de angajaţi, să generăm locuri de muncă, să generăm locuri de muncă bine plătite într-un număr cât mai mare, să asigurăm creşterea salariului mediu prin creşterea productivităţii, prin creşterea calităţii investiţiilor care se fac în România. Atunci când vor fi îndeplinite aceste obiective automat vor creşte pensiile şi vor creşte pensiile astfel încât să crească şi puterea de cumpărare a pensiilor„, a adăugat premierul.

Ludovic Orban, mândru că PNL a realizat cea mai mare creștere a punctului de pensie

În plus, Ludovic Orban, vrea să reamnintească pensionarilor că PNL a realizat cea mai mare creştere a punctului de pensie.

A fost realizată această creştere a punctului de pensie cu 14% în condiţiile în care am redus inflaţia de la 5% la 2,48%. Obiectivul nostru este să creştem veniturile românilor în orice domeniu, dar pe baze reale economice, pentru că altfel orice creştere nesustenabilă se întoarce împotriva întregii societăţi„, a declarat Ludovic Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI