Lucrurile care îți vor strica următorii 20 de ani. Mihai Voropchievici: ”Trăim o viaţă plină de frustrări”

Lucrurile care îți vor strica următorii 20 de ani. Mihai Voropchievici: ”Trăim o viaţă plină de frustrări”
Previziunile lui Mihai Voropchievici. Ce se va întâmpla peste 20 de ani?

Mihai Vorophievici aduce detalii despre previziunile care indică viața din următorii 20 de ani. Află cum va fi în viitor și care sunt lucrurile care te vor face să te îngrijorezi!

Mihai Voropchivici, previziuni pentru viitor. Ce se va întâmpla peste 20 de ani?

Celebrul numerolog a discutat alături de Lidia Fecioru un subiect extrem de sensibil în special în momentul acesta în România. Specialiștii au vorbit despre viitor în ediția de sâmbătă a emisiunii lor de la unul din trusturile cele mai iubite de televiziune din țară.

De asemenea, aceștia au trecut în revistă și riscurile pe care le fac unii dintre noi și care pot să le influențeze în mult mai rău viitorul. Mândria e unul din păcatele pe care le-au indicat ei și care îi vor apropia pe mulți de alte defecte.

„Mândria e primul păcat al unei alegeri greşite. Orgoliul e forma supremă a mândriei”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici, care a spus că din cauza vieții pline de frustrări pe care o trăim suntem împinși să o deținem.

Mai mult decât atât, bărbatul a menționat că oamenii au tendința să rămână așa, lucru care nu e deloc bine, l-a completat Lidia Fecioru. Al doilea lucru este confortul maxim, care îi face pe cei mai mulți să nu mai simtă clipele frumoase, este de părere bioenergoterapeutul. „Dacă nu dai, nu primeşti. Miracolul se întâmplă numai dacă tu contribui la ceva”, a adăugat vedeta.

Ce mai spun specialiștii?

3. Când decizi că nu poţi face ceva anume îţi omori visul, explică Mihai Voropchievici.
4. E bine să ne punem ţeluri, pentru că există şi invidie constructivă, îndeamnă Lidia Fecioru, ca să nu ne distrugem următorii 20 de ani.
5. Nu vrem să le arătăm la oameni că avem şi slăbiciuni, dar trebuie să existe comunicare între oameni. Oamenii nu trebuie să rămână în trecut şi să poată să depăşească acel moment.
6. Odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin mai înţelepţi şi nu mai iau lucrurile la modul personal. Acest lucru, din păcate, se întâmplă destul de târziu.
7. Când vezi că ceva nu merge, ia o decizie, oricare ar fi. Nu are sens să amâni şi situaţia să nu se redreseze, recomandă Lidia Fecioru. (Sursa: Antena 3)

Pildă pentru oameni fericiți – „Nu am timp să urăsc oamenii care mă urăsc pe mine”

„Aceştia sunt găştile care ne trag către droguri, băutură. Anturajul. Şi pentru cei care vor adrenalină e la fel. Se contaminează unul pe altul. Când sunt cinci oameni bogaţi, stai lângă ei că tu vei fi al şaselea. Când sunt cinci idioţi, stai lângă ei şi tu vei fi al şaselea. Un prieten adictiv nu va sta foarte mult timp lângă noi, dacă nu avem acelaşi viciu. Mai ales dacă începi să îl şi critici, să îl scoţi din mediu, să îl duci la terapie. Nu va accepta şi va ieşi singur din viaţa noastră”
Lidia Fecioru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI